Принцовете Уилям и Хари имат по-голяма сестра?!

0

От американския таблоид Глоуб твърдят, че Уилям и Хари не са единствените деца на принцеса Даяна и принц Чарлз. Звучи невероятно? Списаниeто съобщава, че дъщеря им Сара била зачената инвитро, а оплодената яйцеклетка била имплантирана в тялото на жената на лекаря, извършил оплождането. Готви ли се скандал?

Чарлз, Даяна и принц Уиля

Очакваното раждане на кралското бебе № 2 е трябвало да бъде най-голямата новина на британския кралски двор, но дали е случайно, че точно сега изплува скандал, който може да подкопае добрия имидж на най-известното кралско семейство в света?

Таблоидът Globe съобщава, че принц Чарлз и принцеса Даяна, освен двамата принцове, имат и родна дъщеря, истинска принцеса! Нещо повече, тя дори е по-голяма от Уилям и всъщност точно тя е първородното дете на княжеската двойка, а Уилям е второто бебе в семейството на покойната Даяна и Чарлз. Трудно е да се повярва, но списанието гарантира, че това е вярно. Било е планирано 33-годишната Сара, живееща инкогнито в малкия град Ню Ингланд в Съединените щати, да бъде зачената чрез метода инвитро. И това се е случило, според Globe!

Чарлз и Даяна

Още преди годежа, 19-годишната принцеса Даяна, която била девица, била изпратена от кралицата в инвитро клиника, за да й бъдат направени гинекологични изследвания, дали е годна да роди наследници в кралското семейство. По време на изследването, били взети от нея яйцеклетки, които били оплодени със сперматозоиди на принц Чарлз. Тестовете се оказали успешни, така че вече спокойно можело да бъде обявен годежът.

diana28

Историята започнала да се заплита от момента, в който се разбрало, че вместо да унищожи оплодените яйцеклетки, както кралицата заповядала, единият от лекарите, извършил оплождането буквално ги откраднал и ги поставил в утробата на собствената си жена. Така девет месеца по-късно тя ражда Сара, чиито биологични родители са Даяна и Чарлз.

Даяна, Чарлз и принцовете Уилям и Хари

Въпреки че цялата история звучи невероятно, трудно е да се скрие фактът, че около връзката на принцеса Даяна и принц Чарлз, през годините са се натрупали толкова много тайни и скандали, че е невъзможно просто така да отминете базразлично покрай всяка една история, свързана с тях.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg