Отслабвайте бързо с парфюм, който потиска апетита

0

Френска козметична компания пусна на пазара парфюм, чиято основна функция е да потиска желанието за похапване на дамите, които го използват.

Как парфюмът въздейства на организма и апетита?

Парфюмът освобождава от кожата В-ендорфини и по този начин предизвиква чувство за щастие, което от своя страна редуцира желанието за преяждане.

Парфюмът се нарича Prends Moi (Вземи ме), а предназначението му е да превърне отслабването в удоволствие. Неврокозметичните изследвания и ароматерапията са в основата на „отслабващия“ парфюм. Неговият уникален аромат се базира на мандарина, бергамот, иланг иланг и люляк. Парфюмът за дами, които искат да свалят килограми, без да извършват излишни активности съдържа компоненти като екстракт от семената на димо индиго и бетафролин. Парфюмът предизвиква освобождаване на В-ендорфини, след като попадне в контакт с епидермиса и така сигналът за удоволствие вече е изпратен до мозъчните рецептори – налице е усещането, че всичко е под контрол, което потиска всякакъв ищах за утешаване с бисквити, чипс, вафли или торта, например.

Създадоха парфюм, който потиска апетита

парфюмът освобождава от кожата В-ендорфини и по този начин предизвиква чувство за щастие и удовлетвореност и така редуцира желанието за преяждане

Парфюмът Prends Moi съдържа специален микс, който допринася за сваляне на излишните килограми – екстракт от спирулина (активиращ два ключови ензима, които участват в процеса на разграждане на мазнините – липолиза), L-карнитин и кофеин.

Преди да бъде пуснат на пазара, резултатите от неговите клинични проби подкрепят твърденията на неговите създатели. Опитити са били направени на доброволки от 18 до 70-годишна възраст, които не спазвали какъвто и да е хранителен режим или диета. За 75 на сто от дамите парфюмът Prends Moi редуцирал желанието за хапване, а пък 73 % се почувствали значително по-добре. 70 процента декларирали, че с парфюмът по кожата си позволяват доста по-малко количество храна дневно.

Как трябва да се използва парфюмът Prends Moi за пълен ефект?

Ароматът трябва да бъде пръскан по цялото тяло обилно сутрин и да се поднови количеството през деня, ако възникне желание за „утешително хапване“. Добре е с парфюма да се масажират преди лягане и преди излизане за работа деликатните зони, които са покрити с повече подкожна мазнина с цел възстановяване на формите на тялото.

И за още уникални парфюми, които човечеството притежава:

Парфюм от дрожди? Вече да!

Парфюм с мирис на… починал любим човек

Революция в парфюмите

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg