Гробар припадна, след като жена стана от гроба

0

Собственик на погребално бюро в Германия за малко да последва клиентката си, след като ковчегът пред него се отворил, а отвътре жената шокирана го попитала:

„Къде съм?“

Дамата на 92 години, която по-рано била прегледана и обявена за починала от медицинските служители в старчески дом в Гелзенкирхен, отворила очи и гледала ококорено право в гробаря.

Гробар припадна, след като жена се съживи пред очите муСлед внезапната среща „от трети вид“, ръководителят на погребалното бюро, който бил ангажиран с това погребение, припаднал, а когато се свестил веднага проверил пулса й и повикал линейка на спешния телефон 112.

По информация от немски медии, в момента тече разследване срещу лекаря и медицинската сестра, които преди часове обявили жената за мъртва. Според първоначалната информация от следствието, 92-годишната дама била открита безжизнена в леглото си от служител на старческия дом, който помислил, че тя е спряла да диша и веднага бил извикан щатният медицински екип, който потвърдил смъртта й.

Ужасяващо и необяснимо нарече случващото се директорът на Дома за стари хора, който информирал семейството на жената, че тяхната роднина е все още… жива. Тепърва ще се установява персоналната вина на всеки един, замесен в скандала.

Любопитното е, че историята познава много такива случаи. В тази връзка инцидентът в Гелзенкирхен не е прецедент.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg