Дядо Коледа открадна хеликоптер и взе пилота за заложник

0

Бразилската полиция усилено издирва мъж, който се преоблякъл като Дядо Коледа, отвлякъл хеликоптер и взел пилота му за заложник, съобщава в. „Дейли мирър“.

Коварният Крис Крингъл наел летателния апарат в петък от компания за въздушни таксита на летището Кампу Марти в Сао Пауло в Бразилия. Преоблечен като веселия старец успял да излъже пилота, че ще участва в промоция по случай Черния петък и големите търговски отстъпки по магазините.

Но когато се издигнали във въздуха, Дядо Коледа отклонил курса и хеликоптерът кацнал в малко градче в покрайнините на бразилския мегаполис.

При приземяването на земята се появил помощник на мнимия Дядо Коледа и двамата завързали пилота с въже. След това съучастниците отново се качили на вертолета и отлетели в неизвестна посока.

След няколко часа завързаният мъж успял да се освободи и позвънял на полицията. Все още се издирва хеликоптерът „Робинсън“ модел 44, който сякаш изчезнал вдън земя с двамата злосторници.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg