Константина Живова: Плаках като дете по време на първия ми полет

0

Константина Живова е едно от най-красивите лица на телевизионния екран. Младата, талантлива и амбициозна дама започва като организатор на тв продукции първо в bTV, след това в Нова телевизия и ТВ7, а сега в Bulgaria On Air. Зрителите я виждат за първи път като момичето на легендарното предаване „Сблъсък”. В „Станция Нова” по Нова ТВ е била водещ на реалити формата „Топ прически” към „Станция Нова”. В ТВ7 е едно от лицата на дамското talk show „Жените говорят“. Работила е и зад кадър във „Всяка Неделя“ на журналиста Кеворк Кеворкян по Нова Телевизия. В момента Константина Живова има собствен блог, работи и по инициативата „Пътят на смелите“, посветена на ученици, води и собствено телевизионно предаване.

Константина Живова, полет, самолетНа 7 декември излезе дебютният й роман „Завинаги“ – завладяваща любовна история с дидактически нюанс, но пък доста интригуващ. Книга за чудото, наречено ЛЮБОВ! В навечерието на официалното представяне на романа Константина Живова сподели за читателите на delo.bg своя първи полет със самолет, който е бил в компанията на малтийски футболисти, но гарниран с много сълзи… вижте защо!

Всеки има своя първи полет със самолет и съм сигурна, че няма как да го забрави.

Константина Живова, полет, самолетМоят първи полет бе до Малта. Никога до този момент не се бях качвала на самолет и много се вълнувах или по-скоро ме беше страх. От дете имам проблем с вестибуларния апарат и не харесвам никакви пътувания, освен ако аз не съм шофьор.

Никога няма да забравя моя първи полет. Толкова много ме беше страх, че успях да пророня сълза. Направо заплаках като малко дете. Исках да заспя и да се събудя, когато вече сме на земята. Нямаше как да се случи.

Зад мен, строени по седалки, седяха момчетата от Малтийския футболен отбор и пееха някакви песни на висок глас. Не знаех дали да се смея, дали да плача. Беше ме страх, но… нямах избор.

Константина Живова, полет, самолет

След първия ми полет се опитвам да запазя самообладание винаги, когато ми се налага. Успокоявам се с едно, че ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. Или по-скоро се примирявам.

И винаги с чувство за хумор споделям думите, че няма неприземил се самолет!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg