Маймуната-актьор Кристъл бе отличена за цялостно творчество с „Поускар“

0

Светът е в трескаво очакване на бляскавата церемония за връчване на наградите „Оскар“ . В животинския свят обаче, тези награди вече бяха връчени! Мислите, че е шега? Напротив – животните, които са актьори и се снимат във филми, също имат нужда от награда и поощрение. Затова, те получават награда „Поускар“ – еквивалент на „Оскар“ за талантливите актьори – животни. С най-престижното отличие, което се дава за цялостно творчество, бе наградена маймунката от вида капуцин, наречена Кристъл.

Маймуната КристълТя е истинска звезда в животинския шоубизнес, тъй като се снима в продължение на вече 20 години. За това време е участвала в 25 филма. Затова отличието „Поускар“ за цялата й досегашна дейност е напълно заслужено. Маймунката Кристъл прие наградата с радост и показа своето въодушевление като развя приза над главата си. Като истинска звезда, тя бе наистина ослепителна в прекрасната си дълга рокля с розов цвят, която падаше свободно до земята.

Маймуната КристълМаймунката наистина се радва на завидна кариера в киното. Тя е играла в такива хитови филми като „Нощ в музея“ , където участва Бен Стилър, както и „Поредният ергенски запой“ .

Водещата на церемонията по връчването на наградите, представи чаровната Кристъл като „Анджелина Джоли на четириногите звезди“.

Това  е наистина заслужена оценка, защото маймунката се е снимала с едни от най-големите звезди на Холувид. Сред филмовите й партньори са такива големи имена в киното като Брадли Купър, Мат Деймън и Робин Уилямс. Запознати със светските новини в животинския шоубизнес обаче са категорични, че нейният дресьор Том Гундерсън е единственият мъж, който е бил наистина близък на сърцето й.

Маймуната КристълЦеремонията по връчване на наградите „Поускар“ се състоя само четири дни преди най-бляскавото и очаквано холивудско събитие – връчването на „Оскар“ – ите. Подобно на истинските филмови награди на Академията, тези за актьорски постижения при животните, също имат различни категории. Част от тях са „Най-сладко паленце под стрес“, „Най-добра поддържаща роля за кон“, „Най-добро водно изпълнение“. Тази година наградата в категорията „Най-добри млади изпълнители“ получиха три палета питбулчета, които участваха във филма „Мръсни пари“ .

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg