Представиха революционния часовник Apple Watch

0

Дългоочакваният часовник Apple Watch е на път да оправдае високите очаквания, след като вчера бе официално представен от изпълнителния директор на компанията, по време на конференция в Сан Франциско. Часовникът в различните му варианти ще струва от 349 до 17 000 долара. Според производителя, инвестицията в този аксесоар си струва, защото часовникът е последен писък на високите технологии.

apple watchОсвен това той ще създаде истинска революция по отношение на начина, по който хората прекарват времето си. Възможностите на новото бижу на Apple са наистина огромни, като сред тях са възможност за проследяване на сърдечния пулс при джогинг, както и възможност часовникът да се използва като телефон и чрез него да се приемат обаждания. Чрез Apple Watch ще може да се извършват и покупки на различни продукти, като условието е часовникът да бъде задържан близо до терминал Apple Pay.

Едно от най-гъвкавите неща в продукта е каишката – не само като материя, а и като цена. Нейният най-евтин вариант е изработен от гума и е на стойност 49 долара. В друга разновидност, например като красива и стилна гривна, верижката достига цена от 449 долара. Най-скъпият модел Apple Watch е на цена от 17 000 долара, изработен е от 18-каратово жълто злато и е с модерна червена на цвят каишка. Друг модел, който е на същата цена, също е 18-каратов, но е покрит с розово злато, а каишката му също е в подходящ цвят – пепел от рози.apple watchОт компанията обещават, че часовникът Apple Watch е снабден с батерия, която ще има живот от 18 часа, а зарядното за нея е магнитно и се закрепва на гърба на алуминиевия корпус на часовника. Важна подробност за всички, които биха искали да използват пълноценно Apple Watch е, че трябва да си свалят специалното приложение за часовника. Официално, новият продукт ще бъде пуснат за продажба на 24 април, но все още не е ясно кога ще го има на българския пазар.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg