Фитнес, вана и LED телевизор в къща за кучета

0

Samsung представи новия си продукт, който далеч не прилича на нов модел смартфон, а е hi tech къща за кучета! Технологичния гигант от Южна Корея е създал къща-мечта за домашните любимци. В нея вашият четириног приятел ще се наслаждава на бягаща пътечка, телевизор с плосък екран, меки възглавнички, вана, както и хранилка на самообслужване. Новият високотехнологичен продукт на компанията никак не е евтин. В зависимост от предпочитания вграден модел техника и екстри към колибата, цената може да достигне до около 50 хиляди лева!

В съвременната кучешка колиба интериорният дизайн също може да бъде персонализиран по ваш вкус или съобразен с предпочитанията на вашия любимец. Самият външен вид на колибата е футуристичен и ергономичен. Помислено е за всичко четириногият Ви другар да е напълно задоволен – той може да похапва от любимата си храна, винаги когато това му се прииска. Вградената хранилка на самообслужване е снабдена с бутон, достатъчно е кучето само да го натисне с лапа и купата му ще се напълни догоре с любимата гранулирана храна.

Съвременен телевизор, таблет,  вана с хидромасаж, дозатор с храна и вода, кадифени пухкави възглавници за излежаване, са само част от лукса, който може да бъде изпитан от кучето в Dream Doghouse. Бягащата пътечка пък спестява на стопаните време да извеждат своите любимци.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg