Футбол БГ – религия или пари?

0

автор: Габриела РадославоваМис Джуки

 

Футболът по целия свят се играе за Негово величество запалянкото! Футбола е религия, страст, лудост, безгранична любов и вярност. ВЯРНОСТ. Какво наблюдаваме в родната ни А група? Купени мачове, купени трети отбори, които да се явяват като пречка на главния съперник за купата на „Агата“ с парите, който дърпа конците в родното БФС. Визирам БФС като мафия. Да, точно така – БФС е мафия!

Играят парите, играе се по правилата на този, който плаща. А феновете? O, БФС, къде забравихте феновете, накъде отива родният футбол без тези верни фенове? Няма какво да се залъгваме, България е разделена на две. България е червена и синя, България е ЦСКА и Левски, винаги е била и винаги ще бъде. Това са най-верните фенове, това са запалянковците, които страдат за отбора на сърцето си, тези, които дават и последния лев в джоба си, за да отидат на стадиона да подкрепят любимия отбор. Феновете – те са истинските хора във футбола!БФС, футбол, фенове, ЦСКАМодерно е днес човекът с парите да плаща на разни хора, да ходят и да подкрепят измисленото му отборче, само и само да изглежда интересен отстрани. С пари мъкне по стадионите хора, които въобще не разбират и не се интересуват от футбол. Хора, които дават всичко само и само да се приберат и да си починат след дългия работен ден, но не могат, защото са задължени да са на стадиона, иначе рискуват да останат без работа!!! Е, това ли са модерните фенове на футбола в България?

А истинският фен? Защо мафиотите убиват истинския фен? Този, който е там, защото го иска сърцето му, а не шефа? Защо БФС съвсем убива родния футболен елит? Защото на онзи с парите така му харесва! Защо БФС се опитва да отстрани ЦСКА и Левски? БФС и най-вече онзи, който с финансовата си хегемония дава заповедите и решава съдбата на футбола в клета България. Съдбата на отборите ни! Те, маститите паралии не са ли се замисляли, че без ЦСКА и Левски няма футбол в България? Не са ли се замисляли, че независимо какво е моментното състояние на тези два отбора между тях е вечното дерби на страната ни?

Не са ли се замисляли паричковците, че без ЦСКА и Левски няма футбол в България? Явно не са!

БФС, футбол, фенове, ЛевскиДраги главорези, убийци на футбола, я се замислете… ЦСКА и Левски – това са най-големите съперници у нас! Да, мразят се, но истината е, че не могат един без друг. Това е футболът, това е тръпката да гледаш Дербито между кръвните съперници. ЦСКА и Левски за България са като Реал Мадрид и Барселона за Испания.

БФС се опитва да съсипе ЦСКА и Левски, а не се замисля, че без тях няма футбол… Какво? Ще ходят по 5-10 човека на мач и това ще е футболът ни? Ще станем по зле и от Македония, ако парите продължават да ръководят футбола. Спрете се!

Играйте честно най-великата игра в света! Играйте я заради феновете, защото без тях и вас няма да ви има.

Спрете да убивате футбола ни. Спрете с мръсните си пари да въртите незаконно шампионата. Спрете, мафиоти! БФС ВЪН!!! Имаме нужда някой да ни управлява по правилния, по честния начин, а не по мръсния. Феновете изгарят за тръпката, за истината. Променете БФС! Върнете вярата ни във футбола! Върнете истината! Върнете ни религията! Стига лъжи и пари!

БФС – МАФИЯ… БФС – СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ… ВСИЧКИ ВЪН ОТ БФС…

БФС, футбол, феновеОтново се доказаха БФС! Моци и съотборниците му от Разград си позволяват всичко! Размахват средни пръсти и плюят, постоянно! А и БФС постоянно си затваря очите… за другите отбори прошка няма, дори обратното – само се чудят какви нови наказания да им измислят! Докогя парите ще въртят българското първенство? Ясно е – който плаща, той командва! Най-лошото е, че се подкупват съдиите и третите отбори да играят срещу ЦСКА, за да им пречат, да не им позволят да станат шампиони. Всички играят нечестно срещу ЦСКА, но този път ЦСКА, футболистите и треньорите, които работят със сърце и душа ще победят мръсните Ви и нечестни игри! Любовта към футбола ще победи парите! Грозно е, че отново битката за шампионската титла ще е мръсна от страна на новоизлюпени отбори, които за първи път играят в професионалния футбол. Отбори, които цял живот са били аматьори, а сега са станали професионалисти… Ако сте професионалисти ще знаете, че не може да играете само с парите си…

Отбори като ЦСКА и Левски винаги ще са обичани, винаги феновете им ще плачат, ще се радват с тях, винаги ще са с тях! А отборчетата, хвалещи се с парите си и играещи по долен начин в шампионата ни, не могат да се похвалат с такива фенове. Футболът е най-великата игра, а истинските хора във футбола са ФЕНОВЕТЕ, но БФС убива ФЕНОВЕТЕ на родния футболен елит заради онзи с парите, но с пари не можете да си купите ВЕРНИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg