Създадоха ново мобилно устройство – антисмартфон

0

Антисмартфон беше създаден от американска компания. Нестандартното устройство представи новото чудо в света на технологиите по време на Световния мобилен конгрес. Това е едно от водещите събития в Барселона, посвето на потребителската електроника.

антисмартфон, runicibleАнтисмартфонът е кръгло устройство, което прилича по-скоро на джобен старомоден часовник. Високотехнологичното изобретение се нарича Рънсибъл. На този етап е в ранна разработка, но неговите създатели вярват, че с революционното предложение в света на новите технологии ще позволят на много хора откъснат погледите си от екрана на своите смартфони. Идеята е простичка – да се наслаждаваме на света около нас такъв, какъвто е!

„Рънсибъл е по-опростено устройство от смартфона, по-тих е. Има функциите на добре познатите „умни“ телефони, но предназначението му е различно. Основното е да помогне на притежателя си да развие по-цивилизовани отношения с цифровите технологии. Има Bluetooth и WiFi. Голямата разлика обаче е, че не прекъсва, не свети и не издава никакъв звук.“,

казва създателят на Runicible Обри Андерсън.

антисмартфон, runicible

Чудатото устройство ще бъде пуснато в търговската мрежа още до края на годината. На този етап създателите на антисмартфона не казват цената му на дребно. Очакванията са, че Runicible ще струва колкото актуалните модели на смартфоните.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg