Поставете кубче лед на това място, ефектът е поразяващ

0

Поставете кубче лед на това място и ще станат чудеса!

Обикновено използваме ледените кубчета за охлаждане на своите напитки. Понякога се случва да влязат в употреба и след получаване на травма, като поставянето им намалява болката и отока. Но повечето хора не знаят, че кубчетата лед носят много повече ползи за здравето.

Ледът е тайната на китайската медицина. Когато леденото късче бъде поставено в една определена точка на врата, това ще Ви накара се чувствате по-млади и пълни с енергия. Кубчето лед трябва да бъде поставено в така наречената точка Feng Fu, която е мястото, на което черепът и шията се свързват.

Но каква е причината в китайската медицина ледът да се използва с такава цел?

поставете кубче лед на тази точка на вратаСпоред практикуващите китайска медицина, редовното лечение с кубче лед подобрява качеството на съня и настроението. Този метод лекува проблеми, свързани с храносмилането. И още – помага за предпазване от

настинки, облекчава главоболие и зъбобол. Подпомага лечението на респираторни заболявания, сърдечно-съдови заболявания и проблеми с щитовидната жлеза.

Кубчето лед също носи облекчение на жените по време на ПМС. Кубчето лед лекува почти всичко! Кой би повярвал на това твърдение?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

кубчета лед за лице срещу мазна кожаЛед на лицето: 6 ползи за сияйна и здрава кожа

 

За да се стимулира ефективно точката Feng Fu, най-добре е да се легне по корем и кубчето лед да се постави там за около 20 минути.

поставете кубче лед на тази точка на врата

Ако не разполагате с време да полежите, то китайските медици съветват да увиете в шал няколко кубчетата лед и да го завържете около врата си. За най-добри резултати методът трябва да се прилага през 2-3 дни, сутрин и вечер. След около 30-40 секунди почувствате топлина на мястото на точката Feng Fu, която ще бъде естествена реакция на организма.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg