Пригответе вкъщи този лек при силен зъбобол

0

На всеки от Вас поне веднъж в живота му се е случвало да има силен зъбобол. Причините за тази нетърпима болка за различни – напукани зъби, лошо поставени пломби, заболяване на венците, зъбна плака, раздразнен нерв, кариеси, пулпити…

Ето една домашно приготвена болкоуспокояваща смес, която светкавично и ефикасно ще успокои Вашия зъбобол буквално за секунди.Болката е толкова силна и неприятна, че може да ни доведе до лудост. Освен че променя настроението ни, всяка болка в зъбите отвлича вниманието ни от всякакви задължения и отговорности. Дори не сме в състояние да хапваме свободно.

Ако Ви връхлети зъбобол в светлата част на денонощието, най-доброто решение е да посетите Вашия личен стоматолог. Но, ако болката се появи неочаквано вечер, през нощта или когато сме на почивка далеч от цивилизацията?

Ето една домашно приготвена болкоуспокояваща смес, която светкавично и ефикасно ще успокои Вашия зъбобол, буквално за секунди.

Как да си направите сами природен лек срещу зъбобол?

Две съставки са нужни, за да забъркате лесно тази чудесна естествена смес! Ще Ви трябват

кокосово масло и карамфил на прах.

И двете съставки са лесно откриваеми, а пък може дори да ги имате в кухнята на дома си. Лесни са и инструкциите за приготвяне на този напълно натурален лек срещу силен зъбобол:

Смесете по половин лъжичка от двете съставки в чаша до получаването на гъста консистенция (паста). Веднага след това просто поставете сместа върху мястото на болката – венеца или зъба. Уверяваме Ви, че на мига ще усетите облекчение. До три пъти дневно може да поставяте на мястото на зъбобола от тази лековита природна паста.

Как този природен лек действа при зъбобол?

Ето една домашно приготвена болкоуспокояваща смес, която светкавично и ефикасно ще успокои Вашия зъбобол буквално за секунди.В карамфила на прах се съдържа веществото евгенол. То представлява ударен и много ефективен естествен аналгетик.

От своя страна кокосово масло има успокояващо и антибактериално действие.

Важно е всеки човек да знае това лесно за приготвяне домашно средство за защита от зъбобол!

Ако споделите тази статия, със сигурност ще помогнете на всички Ваши роднини и приятели в случай на инцидентна болка.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg