Сър Алекс посочи бъдещия треньор на Юнайтед

0

Не е тайна за никого, че в Манчестър Юнайтед има един човек, който може да се върне винаги на работа в клуба. Да, познахте! Неговото име е Алекс Фъргюсън – блестящият треньор, който направи от отбора на Манчестър Юнайтед нещо велико, днес всички се страхуват от това име и се прекланят пред постиженията на сър Алекс и клуба.

гигс 11

 

Освен, че може да се върне по всяко време в клуба, сър Алекс може да сложи всеки един човек на какъвто пост си поиска. Уважението и влиянието, което има шотландецът на Олд Трафорд, е легендарно. Никой не се осмелява да противоречи на великия треньор, който донесе 13 титли от Висшата лига на Англия на Манчестър Юнайтед и направи Червените дяволи рекордьор по титли в Англия, изпреварвайки не кой да е, а огромният съперник Ливърпул.

 

Сър Алекс знае много добре, че правилният треньор е половин отбор, затова и той държеше да избере своя наследник, който да продължи доминацията в Англия. За съжаление на всички, свързани с клуба от Манчестър, Дейвид Мойс се провали шумно и си тръгна след само един сезон.

гигсс

Сега треньор е холандския наставник Луис ван Гаал, който се представя колебливо до момента и сър Алекс Фъргюсън не се свени много да даде предложение за нов треньор. Става дума за легендарното крило на Манчестър Юнайтед Раян Гигс. Публична тайна е, че уелсецът ще бъде следващият треньор на Червените Дяволи, но когато публично получиш одобрение от иконата в треньорския занаят, трябва да бъдеш горд и уверен във възможностите си.

Раян Гигс е перфектният избор за бъдещ треньор на Манчестър Юнайтед. Крилото успя да натрупа значителен опит, през цялата си кариера е бил под влиянието на сър Алекс, който е лицето на Червените Дяволи повече от три десетилетия, а сега се учи и от холандския треньор, върнал доминацията на Байерн Мюнхен в Германия преди десетина години. Какво повече може да иска Гигс?

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg