Тези три зодии владеят до съвършенство сарказма

0

И вие сигурно имате поне няколко черти, които търсите в човека, който е обект на вашите желания. А може би сте от тези три зодии, които си падат по сарказма и дори го намират за доста секси черта от характера.

БЛИЗНАЦИ

Ум като бръснач имат хората от този знак, ето защо остроумните им шеги не са за всеки. Пригответе се да сте по-снизходителни към саркастичните им подмятания, ако решите да се сближите с някой от зодия Близнаци. На моменти те дори могат да са цинични, но пък това е един от рисковете да бъдеш “шутът” на цялата компания. Именно хората от този зодиакален знак са едни от най-саркастичните и със сигурност ще им хареса, ако в това отношение срещнат свои „колеги“.

Трите най-потайни зодии

 

ДЕВА

Твърде често сарказма като похват използва и Девата не само в приятелски компании, но и сред колеги. Една от причините е, че хората от този знак имат отлично самосъзнание и прозорливост. Наясно са, че не са идеалните половинки за една връзка, но пък всеки един, който съумее да преглътне пиперливото им чувство за хумор и на моменти доста острия им език, ще бъде сред щастливците по пътя към тяхното сърце. Аналитичността им и тяхната наблюдателност само допринасят за пикантните шеги и подмятания към околните. Добрата новина е, че Девите „носят“ на подобни закачки от приятели, тъй като по природа са широко скроени.

Трите най-мързеливи зодии

 

СКОРПИОН

Казват, че има две зодии – Скорпион и ужилени от Скорпион. Хората от този воден знак владеят сарказма до съвършенство. Те перфектно знаят къде точно е тънката граница между безобидната шега и обидата. Но това нека не ви успокоява – съвсем не означава, че ще се въздържат от язвителни коментари по ваш адрес, напротив. Мъжете и жените Скорпиони могат деликатно и със завиден финес да ви накарат да се почувствате неудобно, без дори да ви обиждат вербално. И тук има добра новина – Скорпионите ценят това свое качество и у представителите на срещуположния пол, тъй като го възприемат като още един признак на висока интелигентност, а Скорпионите освен всичко друго ценят ума.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg