Трите най-потайни зодии

0

Характерът на всеки един от нас е различен. Срещат се хора, които не спират да споделят подробности от своя живот с всеки, но има и други, които могат да те изненадат с неподозирани неща от характера и битието им – такива, дълбоко пазени в тайна досега. С потайните хора е твърде трудно да градиш взаимоотношения. Те винаги оставят по нещо за себе си и никога не разкриват цялата истина, колкото и близки да сте. Изгряващият знак влияе на това до колко човек е склонен да споделя, както и нивото на потайността му. Следващите три зодии са определени единодушно от астролозите като най-потайните в астрологическата карта.

КОЗИРОГ

Първенците по потайност от всички 12 зодии са Козирозите. Мислите си, че ги познавате до болка от дълги години, но идва момент, в който ще се изненадате, че всъщност знаете за тях толкова, колкото самите те са позволили. Недоверчиви и предпазливи са представителите на този земен знак. Те пазят дълбоко в себе си съкровените тайни, а установят ли навлизане в личното пространство, твърде често отблъскват колеги и приятели, които искат по близки взаимоотношения. Те наистина трудно допускат други хора до себе си и смело могат да бъдат наречени „единаците“ в зодиака.

зодииБез тези 3 зодии животът ни би бил по-добър

 

БЛИЗНАЦИ

Днес може да чуеш от Близнаците едно, утре – друго. Твърде открити изглеждат, но… само на пръв поглед. Прекаленото доверие към тези хора не е добра идея. Потайностите, свързани със стари любови и връзки, са дълбоко скрити в иначе волната им душа. Обикновено Близнаците прикриват лични отношения, както и развитието на неблагоприятно приключили връзки за тях. Ето защо, искате ли да научите детайли за миналото в любовта на представителите на този зодиакален знак, по-добре се откажете преди да сте наели частен детектив или да Ви е обзела параноя.

Трите зодии, които носят само късмет в любовта

 

ЛЪВ

Потайни, но не с лошо – такива са Лъвовете. С тяхната загадъчност целят да предпазят най-близките, а и себе си от външни влияния и хорски коментари. Огнените и експресивни представители на този знак са на мнение, че щастието им може да бъде „похитено“, ако се сподели. Не им е по вкуса да бъде коментиран личният им живот, а още повече да бъдат разпитвани за него. Лъвовете смятат, че случващото се в живота им е единствено и само тяхна работа.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg