Трите най-мързеливи зодии

0

Трудолюбието не е за всеки. Има хора, които обичат да работят, да помагат, да се доказват в професията си с много упоритост. Но има и такива, за които работата е мъчителен процес. Докато първите се опитват да реализират максимално добре и в срок даден професионален казус, до за вторите все ще се намерят причини да не го свършат. Астролозите са категорични, че звездната карта също има вина за оформянето на лентяите в зодиака. Ето и Топ 3 на най-мързеливите знаци в хороскопа.

РИБИ

зодииТова са най-мъдрите представители на зодиака. Те са мечтатели и романтици, но твърде рядко им се случва да стъпят здраво на земята и да свършат своите отговорности в срок. Става ли въпрос за страдалчество r емоционалност, то хората от зодия Риби са на своето място. Стремежът им е покой и тишина, както и радост от живота. Да, но в службата такива неща не се предлагат често. В тази връзка на работното място представителите на този воден знак, които не се отличават със силен характер, предпочитат да са в сянка. Вкъщи мъжете и жените от зодия Риби никак не обичат да са водещи в решаването на битовите дела, сред които е и почистването. Могат ли да отложат нещо за последния момент, то със сигурност ще го сторят. Първи са и във възможността да избягат от отговорност. През това време те ще мечтаят, обсъдят с вътрешното си АЗ безсмислеността на всичко, което ги заобикаля, а работата – тя нека почака.

зодииБез тези 3 зодии животът ни би бил по-добър

 

ЛЪВ

зодииПитате се защо Лъвовете са в тази класация? Много просто – тяхната любов към колоритността на живота и към преклонението не околните към тяхната особа, не им позволяват да се концентрират върху важните дела. На тези хора би им харесало повече да побъбрят с някой интересен събеседник, да предизвикат обект на желанието им да се влюби в тях, да ослепи със стил и класа останалите, отколкото да запретне ръкави за нещо полезно. Едно не може да се отрече – тези хора са специалисти в раздаването на „безценни“ съвети или заповеди на подчинените. Точно това те разбират под „работа“. Лидерската длъжност е предпочитана за един Лъв, но не и тази на изпълнител или подчинен. Завоювало ли е ръководството симпатиите на човека от зодия Лъв, то гордият представител на огнения знак е готов дори да… започне да работи! Къщните ангажименти за Лъвовете не са подходящи, ето защо те предпочитат да прекарват по достолепен и царствен начин своето свободно време.

Трите зодии, които носят само късмет в любовта

 

ВЕЗНИ

зодииАко има първенец сред зодиите в търсене на красота, хармония и… на себе си – т.е. всичко останало, но не и работа, то това е представителят на зодия Везни. Тези хора са привлечени от естетиката на живота – хора, предмети, маниери. Никак не е пресилено да се каже за тях, че тяхно перманентно състояние е мързелът. Тези хора спорадично са споходени от ищах за работа, но случи ли се това, със сигурност може да им завиждаме на амбициозните планове. Пристъпът на работохолизъм бързо ще бъде изместен от състоянието на лентяйството. В тази ситуация равнодушните и доста апатични Везни буквално не помръдват от своето удобно място. Те трябва да се занимават с работа, която не изисква ангажираност и постоянно внимание. Останат ли в компанията на своя мързел, хората от този въздушен знак се зареждат енергийно и се връщат в първите редици на бачкаторите. Само след среща с леността тези хора се зареждат с ентусиазъм и са готови да работят за… престиж!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg