Мисия „Нептун“: Капка живот!

0

Над 140 хиляди двойки у нас имат репродуктивни проблеми, според стряскащата статистика. Разбира се, съвременната медицина дава шанс на милиони семейства по целия свят да станат родители, благодарение на инвитро процедурите. Но дори по време на тях, притесненията по сбъдването на тази мечта остават. В тези моменти е важно да знаеш, че някой върви до теб по пътя към твоето вълшебство. Магията да станеш родител!

Екипът на Аквапарк Нептун – Равадиново също повярва във вълшебството на тези семейства и застават до тях в борбата им. Всеки понеделник, ще отделят процент от постъпленията за вход и със събраните средства ще подкрепят двойки в нужда. През целия месец юли аквапаркът ще бъде домакин и добродетел на мисията „Капка живот“. В края на периода, на специално събитие, ще бъде връчен чек със събраните средства.

Каузата се създаде съвместно с Мечта за ДетеФондация „Мечта за дете“ и нейният създател Ивелина Рускова, която неуморно работи и помага на двойки с репродуктивни и социални проблеми да сбъднат своята мечта.

Лице на кампанията застава Стефи Стаменова-Бел – лайфкоуч в Англия и България, автор в delo.bg, Мисис Баба 2019, носител на приз за най-успешни българки за 2019 година, журналист с дългогодишна практика.

полетите със самолет на Стефи СтаменоваСтефи Стаменова: Мога да стана стюардеса и без конкурс

 

Само заедно сме по-силни и по-добри! Капка от нас за друг е океан! Заедно можем да сбъднем мечта!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg