Латино пикник превръща Цигов Чарк в Хавана

0

След като латино музиката оглави световните чартове и започна да диктува тенденциите в модата и храната, дойде време и за първия по рода си Latino Picnic в България. Събитието ще се проведе на 20 юли 2019г., на брега на язовир Батак, Цигов Чарк, и обединява красивата природа, прясно приготвена тематична храна, свежи напитки и едни от най-добрите латино музиканти и танцьори в страната.

Програмата започва в 15.00 ч. с изпълнение на живо на кубинската певица Dolores Estrada, която има стотици представления зад гърба си, като част от световноизвестния шоу балет “Internacional Varadero“. След нея на сцената се качва международната шампионка по салса свободен стил Таня Тончева, която е приготвила атрактивни стъпки и движения по салса, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали танцьори.

Участник в Latino Picnic е и Димитър Лазаров – De Fuego, който също е международен шампион по салса, както и основател на една от най-големите танцови школи у нас. Освен танцьор, той е певец и създател на музикалната банда “De Fuego Orchestra”, с която на събитието ще изпълнят популярни латино хитове и свои авторски песни.

Организаторите от пиар и продуцентска къща Plovdiwood Ent. напомнят всички присъстващи да си носят постелка, шапка или чадър, както и удобни обувки за много танци. Повече за събитието на:  https://www.facebook.com/Latinopicnic/

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg