Каква майка сте според зодията

0

Знаете ли, че зодията на всяка жена разкрива нейните силни страни в нелеката функция да бъда майка. Топ астролозите от онлайн портала Rebel circus очертават профила на жената при отглеждането на нейните наследници.

каква майка сте, според зодията

Козирог

За децата си майката Козирог е еталон за подражание. Вдъхновяваща, стожер в семейството, тъй като успява да доведе нещата винаги до добър край и защото работи усилено, а това е отличен пример за синовете и дъщерите.

Водолей

Независими сте и обичате свободата повече от всичко, дами Водолеи. Наследниците Ви ще имат доста голяма склонност да продължат поведението Ви. Това ще ги направи в очите на връстниците им странни. Жените, родени от 20 януари до 18 февруари са и изключително близки приятели на дъщерите и синовете си.

Риби

Обичта на децата Ви е заради Вашата вродена способност да ги изслушвате. Дарявате ги със своята безусловна любов и сте съпричастни с проблемите им. Жената Риби поставя винаги на първо място своето семейство, но пък не рядко сдържа в себе си агресия, ако нещата не се развиват по нейния сценарий.

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Овен

Не очаквайте от жената Овен да загърби вечерите с приятели заради децата си. Ревностно брани своя личен живот и не ѝ харесва да губи, тъй като е състезателна по натюрел. Не изпълняват ли децата правилата вкъщи, твърде често майка им може да сменя рязко своето настроение.

Телец

Жените Телци имат фиксиран ред и програма и винаги са наясно какво е най-добро за децата и цялото семейство. Мамите, родени в периода 20 април – 20 май имат здраво стъпили на земята деца, които са с висок морал.

Близнаци

Близнаците са енергичните майки в зодиака, които са добре запознати с модерните технологии. Твърде често обаче разлюляват стабилността в семейството.

характерът Ви според позата за сънПозата по време на сън разкрива характера на всяка жена

 

Рак

Родените в периода 21 юни- 22 юли дами имат вроден майчински инстинкт. Те се отдават напълно на своите наследници и са твърде чувствителни и покровителствени. Майките Раци често са подвластни на настроенията си.

Лъв

Лъвиците майки са свръх енергични, много жизнени и забавни. Умеят да разпалват въображението на децата си и да ги забавляват с игри. Жените, родени в периода 23 юли – 22 август са от типа Drama Queen и умеят да правят мащабни проблеми от незначителни провинения.

Дева

Девите са най-организираните, практични и осведомени майки в зодиака. Те имат и най-здравословните навици сред жените в зодиака. Техните деца често ги определят като твърде взискателни и строги.

зодиакЕто как реагират при изневяра жените от различните знаци в зодиака

 

Везни

Толерантни и доста търпеливи към грешките на наследниците си са майките Везни. Възпитават отношение към изкуството и висок морал у синовете и дъщерите си. Имат и отрицателна страна – непоследователност в родителското си поведение.

Скорпион

За нищо на света майката Скорпион не би се поинтересувала от чужди методи на възпитание. Жените, родени в периода 23 октомври – 21 ноември имат собствен метод за отглеждане на децата си. Вманиачени са да контролират и в повечето случаи държат да се чува само тяхната дума в семейството.

Стрелец

Забавни и приключенски настроени са майките Стрелци. Мъдри са и умеят да насърчават своите наследници да са любознателни и да четат много. Друго позитивно качество на родените в периода 22 ноември – 21 декември дами е, че се стремят децата им да откриват нови възможности пред себе си.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg