Позата по време на сън разкрива характера на всяка жена

0

Всички знаем колко важен е сънят за ефективността на мозъка ни във всекидневните дейности, които извършваме. Наясно сме и до какви последствия може да доведе недостигът на часове, та дори и на минути сън.

Преумората и прекомерните нива на стрес в организма могат да доведат до множество здравословни проблеми.

Сред тях диабет и сърдечносъдови заболявания. Ето защо е хубаво да знаете, че добрата почивка, лягането на време и удобството вкъщи е най-ефективният помощник в работата Ви и за добрия тонус на тялото Ви.

Но всъщност, днес ще обърнем внимание на нещо много по-интересно, а именно – самата поза, която заемате, докато спите. Може би не знаете, но тя би могла да разкрие много интересни черти на характера и индивидуалността Ви. Нещо повече,

позицията, в която най-често спите (вижте заглавния колаж) влияе и на качеството на почивката Ви.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

здравето, какъв тип жена сте според месецаКакъв тип жена сте според месеца на раждане

 

Ето най-често срещаните пози за сън, които разкриват Вашата същност:

„Дъска“

Жените, които спят по гръб с изправени ръце и крака, обикновено са тихи и доста резервирани. Те имат високо самочувствие, а понякога са и доста арогантни.

„Дневник“

Ако обичате да спите настрани, най-вероятно сте много доверчива и социална личност, но и доста потайна на моменти.

„Свободно падане“

Жените, които най-често спят по корем с ръце под възглавницата или в т. нар. позиция „свободно падане“ са изключително приятелски настроени. Те са социални и слънчеви хора, които обичат предизвикателствата. С тях може да разговаряте на всяка тема, а доброто настроение е гарантирано.

„Хищник“

Ако сте от хората, които се свиват и прегръщат възглавницата си силно, докато спят, то това означава, че имате доверчив характер и не обичате промените.

Някои пози за сън могат да Ви накарат да хъркате. Това не само че носи много безсънни нощи за партньора Ви, но може да се отрази отрицателно на здравето Ви.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg