Ето как реагират при изневяра жените от различните знаци в зодиака

0

Всяка дама има праг на търпимост, когато установи, че са ѝ сложили рога. Всеки знак от зодиака реагира по различен начин на изневяра…

Жената Козирог помисли ли дори за миг, че е възможно да сте имали желание за изневяра, би Ви изритала по кокалчетата така, че да забравите за обекта на желанието си. Би напуснала всяка събитие, на което усети, че гледате друга жена изпитателно. И това не е всичко – преди да си тръгне, ще получите неочаквана плесница от рогатата госпожа на всеоглед и то без да ѝ мигне окото. Отмъщенията ѝ в тази сфера са свръх неочаквани – до месец ще Ви разори, ще публикува всякакви кретении по Ваш адрес в социалните мрежи и още, и още… имате фантазия, нали?

Жената Водолей е подмолна буба. В неин стил са стратегиите, интригите и коварните планове, след като е научила, че е наранено честолюбието ѝ. Бъдете сигурни, че едва щом прехвърли цялата недвижима собственост на нейно име, ще подаде документи за прекратяване на брака си с Вас.

Жената Риби е най-мъжкото момиче в зодиака. Преди да отплува от семейния аквариум, ще Ви пожелае най-голямото щастие на света и да бъдете късметлии с новата повелителка на сърцето Ви. Не очаквайте от нея нито сълза, за да ожали живота си, нито борба, за да съхрани нещо унищожено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

тип жена според месеца на ражданеКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Жената Овен най-вероятно няма да обърне внимание на това, че ѝ кръшкате. Тя не би си тръгнала, напук на прочутата ѝ упоритост. Безсилна е да направи нещо като рикошет на Вашата изневяра, особено ако носите солидни доходи вкъщи. Нейният отговор на узнаването за Вашата забежка ще усетите не след дълго, когато вкъщи започнат да „кацат“ на портмантото кожени палта, а кутията ѝ за бижута ще прелива от нови ювелирни експонати.

Жената Телец ще помни до гроб изневярата Ви, но… ще прости. Не очаквайте разтрогване на брака от нейна страна, просто ще Ви го върне тъпкано, а от рогата ще са толкова колосални, че трудно бихте влезли през входната врата вкъщи. И за да Ви бъде максимално гадно, тя ще вкара в леглото си най-близките Ви приятели, хората, с които работите, а черешката на тортата ще бъде Вашият началник.

Жената Близнаци се влияе основно от настроението, в което е, когато научи за Вашата изневяра. Ще Ви накаже, едва когато тя сметне за необходимо. Очаквайте следния сценарий: шашка Ви с новина, че си има интимен приятел и дори Ви предлага да се включите в неустоима тройка в събота вечер. В повечето случаи това ще бъде просто демонстрация. Ето защо, бъдете нащрек в кой момент би научила за увлечението Ви – у жената Близнаци съжителстват повече от един човек и то с полярни настроения, не го забравяйте никога.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

характерът Ви според позата за сънПозата по време на сън разкрива характера на всяка жена

 

Жената Рак не търпи изневяра. Внезапна ще бъде експлозията от ярост, щом научи за похожденията Ви. Не след дълго тя ще прецени, че Вие не ѝ трябвате. Разводът Ви е в кърпа вързан.

Жената Лъв не би страдала много от новината за изневярата Ви – в обкръжението ѝ има десетки господа, които са нейния дълбок резерв. Ето защо реакцията ще бъде нещо от сорта: „Ти също си ми втръснал до болка, изчезни!“ Не е никак чудно, че повечето световноизвестни модели и манекенки са родени под знака на Лъва.

Жената Дева няма да спре да плаче, да къса косите си в печал и това ще е денонощно. Нейното тъгуване от новината, че е станала рогоноска със сигурност би Ви трогнало и може и да склоните да зарежете паралелната си връзка и да се върнете в семейното ложе ни лук ял, ни лук мирисал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Жените от тези зодии са най-добри за съвместен живот

 

Жената Везни винаги ще извади от джоба на сакото си резервен вариант в ситуация като изневяра от Ваша страна. Този тип жена не може да съществува сама. Ако някой ден размислите и решите да се върнете в уютния си дом, бъдете сигурни, че вратата ще Ви отвори новият ѝ избраник.

Жената Скорпион е с пословична ревност, но не очаквайте да се опита да Ви запази на всяка цена след разбрана изневяра. Едно е ясно – Вие не съществувате за нея повече! Отмъщението ѝ няма да закъснее и ще бъде в повечето случаи финансово. Ще Ви ошушка до стотинка, за да не може повече да търсите друга женска компания.

Жената Стрелец ще ви обсипе с неприлични обиди и непристойни реплики, наранена от рогата, които сте ѝ забили. Случи ли се това обаче, знайте, че тя ще е сама за невъобразимо дълъг период, защото не би рискувала скоро да се довери на мъж.

заглавен колаж: Annabelle Verhoye, “Zodiac Women” Fuer Sie, 2004

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg