Жените от тези зодии са най-добри за съвместен живот

2

Всички зодии подсказват много за Вашата личност и характер. Дори и да не сте фен на зодиака, трябва да признаем, че написаното по-долу наистина е вярно. В тази статия ще споделим с Вас

кои са трите най-добри любовни попадения сред жените по зодии,

когато става въпрос за по-сериозни взаимоотношения и дори брак.

А ако вече сте взели голямото решение и скоро всичко това ще стане факт за Вас, прочетете това, за да разберете дали вашата бъдеща съпруга ще бъде най-добрият избор, който сте правили някога.

Ако все пак я няма сред тези три зодии, не забравяйте, че има и изключения!

Кралица – Рак

cancerЖените от зодия Рак имат изключително силна емоционална връзка с партньора си. Любовта им е безусловна и те ще направят всичко за човека, когото обичат. Ако се омъжите за тази жена, това означава, че сте направили правилния избор. Тя е всеотдайна и любяща съпруга. Въпреки това, доста често жената Рак е склонна да драматизира, дори за тривиални неща, но това е нещо, което можете да преглътнете лесно.

Тези жени ще направят всичко възможно, за да изградят един уютен и топъл дом за Вас и Вашето семейство. Освен това, те са чудесни домакини. Жената Рак е всеотдайна и любяща майка. За нея децата винаги са на първо място. Двете неща, от които тя има нужда и търси в мъжа до себе си, са любов и честност.

Владетелка – Лъв

най-добрите типове жени за съвместен живот според техните зодииЖените от зодия Лъв са едновременно здрави и опасни. С други думи, те са воини. Те притежават невероятна сила и способност да се справят с абсолютно всичко, което им се изпречи на пътя. Те никога не падат по гръб. А що се отнася до мъжете – те просто попадат в плен на очарованието и силата им.

Тези жени са отдадени и лоялни партньори. Любовта им е много силна. Всъщност, Вие никога няма да срещнете друга жена, която би Ви обичала повече от жената Лъв. Тя е най-чистият образ на безкористната любов. Тази жена се бори като лъвица не само за партньора, но и за децата си. И е винаги там, готова да направи каквото е необходимо, за да защити най-близките си хора. Мрази лъжата и предателството и до себе си иска силен и решителен мъж.

Императрица – Овен

aries-womanСпоред астролозите, жените от зодия Овен карат мъжете си да падат на колене. Те са изключително силни и непреклонни и биха направили всичко необходимо, за да постигнат целите си. Ако мислите, че сте достатъчно силни, за да прекарате живота си с представителка на този силен и смел знак – давайте! Бъдете сигурни, че ако тя иска, огънят между Вас няма да изгасне никога. Колкото и силна да е, тя ще очаква помощта и подкрепата Ви във всичко, което прави. Тези жени си падат по по-силните, по-отговорените и достойните за внимание мъже, защото имат реалистични очаквания и представа за хората около себе си.

От друга страна, вниманието на тези жени може да бъде привлечено много трудно и ако успеете да постигнете тази цел – то бъдете сигурни, че това е едва началото. Жените Овен са строги и често безпристрастни майки, които обикновено възпитават лидери и победители. Това, което жената Овен очаква от партньора си е силен характер и решителност – качества, които и тя самата притежава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

здравето, какъв тип жена сте според месецаКакъв тип жена сте според месеца на раждане

 

жена, сутиенНа колко години е според мъжете „идеалната жена“?

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

  1. Михаил Минев на

    За жените зодия Лъв изобщо не съм съгласен. Бях женен за такава – няма по-егоцентрично и студенокръвно същество. Умряла медуза би имала повече страст от нея.

Коментирай в Delo.bg