С години по-млада кожа само с този евтин продукт

0

В аптечната мрежа се предлагат безброй различни продукти срещу бръчки. Но доста често те са твърде скъпи и неефикасни, въпреки че листовките им твърдят напълно обратното –

стегната и по-млада кожа, без тъмни кръгове под очите,

пълно редуциране на бръчките по лицето и т.н.

вазелин за здрава и по-млада кожа

А знаете ли, че знаменитости като Мерилин Монро и Дженифър Анистън са използвали само един-единствен продукт за предотвратяване и борба с бръчките и възрастовите петна? И няма да повярвате колко евтин и безвреден е той! Това е вазелинът.

Този чудотворен и евтин продукт може да се справи без проблем с нежеланите бръчки около очите и по лицето. Ще изчисти възрастовите петна и някои пъпки. Бръчките обикновено се появяват в резултат на суха кожа и поради това дерматолози силно препоръчват използването на овлажнители, с цел запазване на кожата добре хидратирана. Но вместо скъпите овлажнители, спокойно можете да изберете вазелин. Той дълбоко ще подхрани и хидратира кожата Ви, ще я направи еластична и мека и ще предотврати появата на бръчки.

вазелин за здрава и по-млада кожаВазелинът има високо молекулно тегло и е в състояние да създаде непроницаем слой върху кожата. Този защитен слой поддържа кожата хидратирана и държи мръсните частици от околната среда далеч от нея. Освен това, той предотвратява бръчките, фините линии около очите и други възрастови петна, благодарение на своите anti age свойства.

Благодарение на способността си да поддържа кожата хидратирана, вазелинът може ефективно да изпъне сухите бръчки и да предотврати появата на нови.

вазелин за здрава и по-млада кожаРедовната му употреба като ежедневен крем може да Ви донесе усещане за свежест и да предотврати преждевременното сбръчкване. Можете да го прилагате и профилактично по два пъти на ден или само вечер преди лягане, с цел забавяне процеса на стареене на кожата.

Вазелинът е напълно безопасен, ако се използва в съответствие с инструкциите върху етикета му. Можете да го прилагате върху лице, ръце и цялото си тяло. Внимавайте с  очите, тъй като проникването му в тях може да предизвика дразнене и моментен дискомфорт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

домашен крем, здраве, ръце, лице, тялоДомашен крем против старчески петна, акне и изгаряния

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg