Хороскоп на душата от древен Египет според датата на раждане

0

Душата, за древните египтяни, е същността на безсмъртието и живота. Този хороскоп вещае различна съдба на всеки. Датата, на която всеки е роден, дава яснота за главния съдбовен път и сърцевината на душата му. Именно душата е разковничето не само към сегашния, но и към следващия живот, според древноегипетската култура. Хората от античността са вярвали, че душата на човек е от пет части – Шеут, Ба, Рен, Иб и Ка. Установете към коя от петте типа зодии принадлежи душата Ви и какво е бъдещето през годината, като откриете датата си по-долу.

РЕН

Ако сте родени в един от следните дни –

1, 6, 11, 16, 21, 26, 31,

то Вие сте от душевната зодия РЕН. Според нея, човек ще е на този свят толкова дълго, колкото е изричано или четено името му.

Без РЕН душата не може да съществува, според древните египтяни. РЕН се дава на всеки човек от първата му глътка въздух на тази земя.

От стъпването му на белия свят, душата осъзнава защо ѝ е отредено да дойде на земята. Родените под знака РЕН са талантливи, чувствени, изпълнителни, далновидни и реформаторски настроени през целия си живот.

Отличават се със щедрост и топлина към околните. Името и делото им ще се помнят вечно, житейските им истории ще са свръх интригуващи, а съществуването им дава надежда и вдъхновение на околните да бъдат различни.

Хората от зодия РЕН имат дарба свише да са винаги над нещата, благодарение на далновидността си, гениалността си и достойния си начин на живот.

Хората РЕН са вглъбени в себе си, много уязвими и свръх чувствителни. Сменят настроението си неочаквано и твърде често. Причина за това е трудната им адаптация към социума и ценностите, които изповядват. Без хората от зодия РЕН, светът не би бил толкова напреднал.

годината на кучетоГодината на кучето е тук. Ето какво, освен любов и благополучие, ни очаква през 2018 г.

 

БА

Дошли ли сте на този свят на една от следните дати –

2, 7, 12, 17, 22, 27,

то бъдете сигурни, че сте дарени да се развивате по изключително уникален начин. Тази зодия е еквивалент на личността. Хората БА имат богат душевен свят и са много емоционални. Неслучайно, в древните изображения БА е представян като могъща птица с човешка глава, която взема на крилете си КА след смъртта и се реят заедно над тленното.

По вените на хората от БА тече душа, а не кръв. Тихи и на пръв поглед много спокойни, но с вечно пламтяща клада под обвивката. Стремежът им е към духовна еволюция и възходящ житейски път.

Искат да бъдат по-добри, като надскочат своите недостатъци. Достигнеш ли веднъж душата им, трудно могат да те пуснат да излезеш от там. Тези хора са изключително задълбочени.

Изявени личности са, белязани от поредица кармични уроци, които им помагат да построят душевното си богатство. Светът без хората БА би бил по-трудно разбран и по-малко мъдър.

Надникнете в бъдещето си със съдбовната карта на древните ацтеки

 

КА

Ако сте родени на една от тези дати –

3, 8, 13, 18, 23, 28,

то зодията на душата Ви е КА. В превод от древноегипетски, означава „жизнен блясък“. Като цяло КА е концепция на древните, която е еманация на еликсира на живота. Без КА – „живата същност“ на всеки човек, той не може да съществува.

Египетската зодия на душата КА е свързана със сетивност и виталност. Същността им е специална – възпламеняват се бързо, но пък са се научили как да се контролират и да разсъждават позитивно.

КА разграничава земята на живите от земята на мъртвите. Когато диханието на живота напуска тялото и настъпва физическата смърт, е моментът, в който КА е взета от БА.

Хората от КА са природно интелигентни, удоволствие е да сте в тяхната компания, защото те носят благоденствие. В същото време са изгарящо страстни, активни, позитивно настроени към свободата и природата като цяло. Живеят на пълни обороти, мотивират и вдъхновяват хората около тях. Доста тъжен би бил светът, без представителите на зодия КА.

древен хороскопСветът полудя по този древен и много точен хороскоп, открит от археолози

 

ШЕУТ

Родени ли сте на

4, 9, 14, 19, 24, 29,

то значи сте подвластни на зодията на душата ШЕУТ, което означава сянка. Сянката не изоставя човек никога през житейския му път. Според древните, тя е отпечатъкът, който съдържа в себе си част от същността на съпътстващата я личност.

Хората ШЕУТ са тактични, дискретни и ефирни. Имат вродена елегантност, непринуденост и деликатност, което е като магнит за останалите. Толерантни са, разбрани и дипломатични.

Ценят високо справедливостта и са много спокойни. Ведрите хора ШАУТ са защитници на онеправданите.

Тяхната непринуденост допада изключително много на околните. Разсъдливи са за двама, щом стане дума за материалните неща от живота.

Нерядко са наранявани и разочаровани от околните, но това по никакъв начин не е причина, за да загубят своята благодарност и подчертана духовност.

Изключено е да нараниш, замърсиш или разрушиш тяхната душевна простота. Тези хора виждат предимно доброто у хората. Светът би бил по-лош без тях.

хороскопът на тракитеКакъв е характерът Ви, според хороскопа на траките

 

ИБ

Поели ли сте първата си глътка въздух в един от тези дни –

5, 10, 15, 20, 25, 30,

то Вашата зодия на душата е ИБ. На древноегипетски ИБ значи „метафизичното сърце на човек“. Тези хора са носители на емоциите, имат волята и желанието да бъдат творци.

ИБ се свързва още със света на Слънцето и пътя към вечността. Тази зодия на душата е родена от една-едничка капчица кръв, взета от сърцето на дете. Ето защо, хората ИБ са сърдечни, емоционални и чувствителни.

С прекрасно и силно сърце са, то предизвиква движението на кръвта, за да функционират останалите човешки органи.

Отличителна черта на хората ИБ е красивата душа, която носят. Те могат не само да вземат, но и да дават и то подобаващо. Те могат да обичат вечно – божия дарба, която е най-прекрасният подарък за един човек.

Естети, креативни, уравновесени и хармонични – такива са хората ИБ. Те са ценители на красотата във всичките ѝ проявления. Обичат любовта и искреността, но за да е пълно щастието им, се нуждаят от стабилно семейство и уютен дом.

Необходимо им е обаче уединение, в което да презареждат батериите. Без емоции би бил светът, ако ги няма хората ИБ.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg