Хиляди българи доказаха: Лесната за спазване диета на Ваня Червенкова води до трайно отслабване

13

Хранителният режим, на който повярваха хиляди българи се нарича Диета на Ваня Червенкова, познат още като „докторската диета“. Според бизнес дамата, наименованието е такова, тъй като може да се приложи преди операция. И не само това – води до по-бързо възстановяването на организма след интервенцията. Едни от най-активните фейсбук групи за отслабване носят името „Диетата на Ваня Червенкова„. Това доказва, че много хора са доволни от крайния ефект на хранителния режим. Участниците в тях растат лавинообразно. Все повече членове публикуват снимки преди и след, за да удостоверят, че от диетата е имало смисъл, а и за да докажат нейната ефективност.

В какво се крие тайната на прословутата диета на Ваня Червенкова?

Режимът е изключително простичък и лесен за спазване, но пък е нужно стриктно следване на храните и дните, в които трябва да се приемат. Една „врътка“ продължава точно дванадесет дни. Цикълът включва шест типа храна, всяка от които се хапва по 2 дни един след друг в този порядък:

първи и втори ден – KАРТОФИ
трети и четвърти ден – ПИЛЕ
пети и шести ден – ЗЕЛЕНЧУЦИ
седми и осми ден – РИБА
девети и десети ден – ПЛОДОВЕ
единадесети и дванадесети ден – КИСЕЛО МЛЯКО

Всяка една от храните в диетата на Ваня Червенкова може да си я приготвите по начин, който харесвате и Ви е вкусно. Тя може да е печена, задушена, варена, пържена, на пара. Количеството няма ограничение, редно е все пак да не прекалявате, а най-добрата опция е да спазвате принципа „по малко, но често„.

Забранени са микс подправки, дресинги и панировки от сорта на галета. Могат да се ползват единствено лимонов сок, както и в минимални количества зехтин и морска сол. Съвсем спокойно може да пиете чай и кафе, но без каквато и да е захар. Пийте и вода – колкото може повече! Абсолютно забранени са алкохолът и всякакви подсладени сокове и газирани напитки.

Освен за сваляне на излишните килограми, може да спазвате диетата и за очистване на тялото от чревни шлаки. Ако Вашата цел е да стопите килограми, може да повторите 12-дневната „врътка“ още веднъж, но ако е само за очистване на организма – един цикъл е достатъчен.

Сигурно Ви е чудно как точно действа тази диета на Ваня Червенкова?

как действа прословутата диета на Ваня Червенкова

Много просто! Като се приемат в продължение на два последователни дни една и съща храна, улеснявате разграждането й, защото тялото Ви използва за целта само един ензим.

Съветите на патрона на този хранителен режим Ваня Червенкова са да пиете на гладно сутрин по една таблетка витамин С и аспирин, но това не е задължително. По този начин ще улесните преработването на храната, но е препоръчително да се консултирате с лекар дали е нужно да приемате тези два медикамента. Условието НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ето защо може да го пропуснете.

Около 8-9 килограма се свалят, ако спазвате стриктно в продължение на два 12-дневни цикъла диетата на Ваня Червенкова.

Гаранцията е, че след това стомахът Ви се свива и отслабването е трайно, а йо йо ефект не се наблюдава. Все повече стават застъпниците на този хранителен режим. Въпреки разнопосочността на мненията преди година-две, днес тези, които отричат „докторската диета“ са все по-малко. Бъдете здрави!

Ето и още диети с доказан ефект:

диетата на костадин филиповКостадин Филипов: Свалих 30 кг без „йо йо“ ефект само с тази салата

 

Георги Йорданов: Свалих над 20 кг за 6 месеца, последните 5 кг стопих само за седмица

 

Людмила от Русе отслабна с 18 кгЛюдмила, която свали 18 кг: „Да започнеш е най-трудното! Здравето е над всичко!“

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!13 коментара

 1. Гладю на

  аз предлагам
  пъpви и втopи дeн – глад
  тpeти и чeтвъpти дeн – пак глад
  пeти и шecти дeн – продължава се с глад
  ceдми и ocми дeн – отнояо глад
  дeвeти и дeceти дeн – само на глад
  eдинaдeceти и двaнaдeceти дeн – разбира се глад
  НЯМА КАК ДА НЕ ПОДЕЙСТВА!

  • Розалия на

   Ами не е глад, защото гладен не оставаш, а просто се храниш с едно и също 😉 Много съм доволна, това е единствената диета, която мога да пазя 🙂

   • Гери на

    Свалих 9 кг с тази диета (бях 75кг висока съм 1.68 на 30г.) и засега поддържам килограмите. Минаха 6-7 месеца от както я направих и съм доволна. Хора диетата действа !!!

 2. Светославова на

  Много съм доволна от диетата, хапваш и сваляш. За 24 дни съм свалила 10кг.
  Продължавам със свалянето на другите 10 до идеалното за мен тегло – 50кг.

 3. Елка на

  20 ден … 10 см ханш, 6 талия и 6,500 кг. надолу … Най лесната диета … Ядеш колкото искаш и сваляш … На мен лично рибният ден ми е тежък и го нарушавам.

Коментирай в Delo.bg