Диета с картофи и кисело мляко топи 5 кг за 3 дни

0

Тази диета с картофи и кисело мляко е идеалният избор, ако искате да отслабнете бързо и трайно. Само за три дни може да стопите 5 кг от теглото си и то без да чувствате глад. Причината – ще консумирате малко калории, но благодарение на засищането, което дават картофите ще се чувствате напълно удовлетворени от резултатите в края на този хранителен режим.

ПЪРВИ ДЕН

Закуска: 1 варен картоф без сол, 1 чаша кисело мляко

Обяд: 2 варени картофа без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 2 чаши кисело мляко

ВТОРИ ДЕН

Закуска: 1 чаша кисело мляко

Обяд: 2 варени картофа без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 1 варен картоф без сол, 1 чаша кисело мляко

ТРЕТИ ДЕН

Закуска: 1 варен картоф без сол

Обяд: 1 варен картоф без сол, 1 чаша кисело мляко

Вечеря: 1 чаша кисело мляко

ВАЖНО! Тази диета с картофи и кисело мляко е много стриктна и не се препоръчва за хора, които практикуват физическа активност и имат здравословни проблеми.

Не трябва да правите диетата повече от три дни. Предимството на този хранителен режим е, че е кратък, но пък дава бързи резултати, постигнати благодарение на изключително ниска калоричност на храненията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

rachna-dieta-topРъчната диета в помощ срещу затлъстяването

Хаотичното хранене и големите количества приемана храна са едни от основните причини, водещи до затлъстяване. Последните проучвания сочат, че за 20 години порциите са се увеличи двойно. Специалистите съветват да сме особено внимателни по празниците, а особено подходяща сега е и т.н. ръчна диета. Тя отдавна е известна на диетолозите и те често я препоръчват на своите пациенти.

военна диетаВоенната диета топи 4,5 кг за 3 дни (режим и видео ПРЕДИ и СЛЕД)

Изключително ефективният хранителен режим трае само три дни, през които ще се подобри метаболизмът Ви, ще изгорите излишните подкожни мазнини, а в същото време ще се чувствате изпълнени с енергия. След тридневния период, направете пауза в продължение на 4 дни, преди да повторите диетата за още 3 дни.

диета, рак, алцхаймерДиета-чудо предпазва от рак и Алцхаймер

Диета-чудо, която включва четири хранителни продукта със свойства срещу стареенето, може да осигури защита срещу заболявания като рак, Алцхаймер и Паркинсон.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg