Дължината на пръстите разкрива характера ни

0

Знаете ли, че можете да научите какъв е характерът на човека срещу вас, ако се вгледате в дължината на пръстите на ръката му? Ето с какъв човек си имате работа според това дали безименният или показалецът му е по-голям, или пък те са с равна дължина.

БЕЗИМЕННИЯТ ПРЪСТ Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ ПОКАЗАЛЕЦА

характераТези хора са очарователни и неустоими, но не докрай. Заради своята увереност и умелото използване на всепризнатия им чар, те са склонни да поемат повече рискове – черта, която често им се отплаща щедро. Това са до определена степен агресивни хора, които създават проблеми, но тъй като те отлично знаят какво искат, защо пък да не го постигнат? Тяхната прагматичност върви ръка за ръка с последствията от постъпките им, за които те не се страхуват да носят отговорност. Тези хора не се притесняват да говорят за себе. Те могат да са много състрадателни. Най-добрите професии за тях са учени, инженери, войници или изпълнителни директори на компании.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Линията на сърцетоКакво показва Линията на сърцето на дясната длан

ПОКАЗАЛЕЦЪТ Е ПО-ДЪЛЪГ ОТ БЕЗИМЕННИЯ ПРЪСТ

характераТози тип хора са уверени и последователни – хора на действието. Паралелно с това, те се чувстват добре, когато са сами. Именно в състояние на самота работят успешно и постигат целите, които са си поставили, но това със сигурност не означава, че са интровертни. Те се стремят към своята цел и не им харесва да бъдат обезпокоявани, докато я преследват. Ценят това, което имат, но често са жадни за още и още. Ненаситни, но изобретателни. Уверени и уравновесени са, сякаш са създадени да държат руля на парахода. Идеална реализация биха получили като политици, писатели или учители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

характер според пръстите на кракатаПозицията на пръстите на краката издава много за характера на всеки човек

ПОКАЗАЛЕЦЪТ И БЕЗИМЕННИЯТ ПРЪСТ СА РАВНИ

характераПред тези хора близки и приятели споделят и най-дълбоките си тайни, дори в случаите, в които не ги познават добре. Балансирани, изслушващи, не говорят много – все качества, които привличат околните да им се изповядват. Те карат другите да се чувстват утешени и ценени, когато имат нужда – именно това прави хората от категория „С“ толкова търсени. Спокойни са, изпитват съчувствие и състрадание, не са конфликтни и са добронамерени. Организирани са, понякога до педантичност. Единственото им желание е да се разбират с околните. Верни са в отношенията си, грижовни и нежни партньори. Внимание!!! Тези хора притежават огнена сърцевина, която, докато потискат с всекидневни дейности, може да бъде опасна, ако се освободи. Те могат да бъдат пацифисти, но по-добре е да стоите откъм добрата им страна. Хората от този тип носят баланса дълбоко в себе си и професиите, които са подходящи за тях са медицински, социални работници и терапевти.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg