Какво показва Линията на сърцето на дясната длан

0

Линията на сърцето на ръката ви е много важен показател за вашите чувства и всичко свързано с любовта. Погледнете заглавната снимката и определете кой тип е Линията на сърцето ви. Обикновено тя започва под показалеца или средния пръст и продължава по цялото протежение на дясната длан, като достига точно под малкия пръст.

Линията на сърцетоАко Линията на сърцето започва под средния пръст, вие сте родени да бъдете лидери. Вие сте амбициозни, независими и интелигентни хора, които имат много добра преценка, при вземането на решения. Към другите хора сте по-малко чувствителни и студени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

пръстите определят характераРазмерът на кутрето определя Вашия характер (и рисковете за здравето Ви)

Линията на сърцетоАко линията на сърцето ви започва между средния пръст и показалеца, означава, че сте много внимателни и мили с другите хора. Малко сте предпазливи и колебливи в отношенията си, но определено сте човек на когото може да се има доверие. При вземането на решения се осланяте преди всичко на здравия разум.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Погледнете дланите си, преценете дали тези линии съвпадат и вижте какво разкрива размерът на ръцете Ви

Линията на сърцетоАко сърдечната ви линия започва под показалеца, имате същите характеристики като хората, чиято Линия на сърцето започва под средния пръст, т.е. тип А.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

характер според пръстите на кракатаПозицията на пръстите на краката издава много за характера на всеки човек

Линията на сърцетоАко Линията на сърцето започва между показалеца и палеца, значи сте много търпеливи, грижовни, добронамерени и с меко сърце. Тези думи описват най-добре що за човек сте.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg