Погледнете дланите си, преценете дали тези линии съвпадат и вижте какво разкрива размерът на ръцете Ви

0

Възникнала в индийската астрология, хиромантията (науката, която по дланите вещае житейските параметри) е широко популярна и днес, особено сред тези, които искат да разберат повече за тяхната любов, здраве и късмет. Хиромантията интерпретира различни аспекти от живота на човек, включително характера, посредством линиите на дланите. Не, със сигурност не казваме, че Ви е нужен задължително специалист, който ще разчете по този начин Вашето бъдеще. Вие самите също можете да „прочетете“ живота си и да разберете повече за Вашия характер като погледнете линиите на дланите си, както е показано на снимката горе.

Ако тези линии са свързани или са на едно и също ниво, Вие сте раними и състрадателни. Доказано на Вас може да се разчита предвид стабилния Ви характер.

Ако дясната линия е разположена над лявата, Вие притежавате завиден ум и привличате за партньори и приятели по-възрастните мъже и жени. Има вероятност да се омъжите или ожените за човек, който е по-голям на години от вас.

Ако лявата линия стои по-високо от дясната, Вие сте срамежливи, но самоуверени. Привличате добре изглеждащи хора за партньори и приятелско обкръжение. Много е вероятно, че ще прекарате живота си с някой по-млад от вас.

Знаете ли, че размерът на ръцете и в частност дланите говори много за Вашата личност?

Какъв човек сте по този показател ще научите, ако направите този простичък тест.

Измерете ръката си като поставите палеца си в свивката на лакътя (както е показано на рисунката) и протегнете дланта си към китката. Ако не може да достигнете със средния си пръст лесно, ръцете Ви се считат за малки. Ако успеете да достигнете китката си, значи имате големи ръце.

хиромантия, ръцете, дланите, линии на живота

Хората с малки ръце са рискови играчи, те са приключенски настроени и щедри. Те предпочитат да се изправят пред проблемите и да ги решават. Често хората с такъв тип ръце имат по-драматични взаимоотношения с партньора си.

Мъжете и жените с големи ръце са чувствителни и срамежливи. Те са перфекционисти и имат изключителни аналитични и математически умения. Те често обръщат внимание на малките, тривиални детайли. Много често те са импулсивни и дори скандални. Обичат да се грижат за другите и често пренебрегват себе си.

Знаете ли, че формата на дланите също има значение за характера и натюрела Ви?

Хората с квадратни длани са практични и подвластни на логиката. Те обикновено са отлични математици. Ето защо винаги предприемат логичния подход, вместо да последват инстинкта си.

Хората, които имат правоъгълни длани са добри в разрешаването на проблеми от всякакво естество. Те са по-интуитивни, за разлика от тези с квадратните длани.

Хората с дълги ръце и квадратни длани са чувствителни и с дух на приключенци.

Хората с къси пръсти са отлични лидери.

Хората с дълги пръсти обикновено са любознателни, много често са отдадени на изкуството.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg