Позицията на пръстите на краката издава много за характера на всеки човек

0

Всеки човек е различен. Знаете ли обаче, че физическите характеристики на ходилата могат да са индикатор за характера ни, особено щом става дума за конфигурацията, формата и разположението на пръстите на краката. Оказва се, че това са базисни характеристики, разкриващи явни, но и доста неподозирани черти от нашия характер.

№1 – римско стъпало

Ако първите три пръста са на една линия, значи имате римско стъпало. Сигурен знак за една екстровертна и балансирана личност, която обича да е сред хора. Готови сте да се включите във всякакви интелектуални занимания, готови сте да научите нови неща. Допада Ви да пътувате и да откриват нови култури. На моменти сте егоцентрични и горделиви.

№2 – германско стъпало

Древните германски племена са имали подобен вид стъпало. При него всички пръсти на ходилото са на една линия, в някои случаи палецът леко стърчи над останалите четири пръста. Харесва Ви да анализирате, да обмисляте решенията си много внимателно, за да претеглите плюсовете и минусите му, не спирате да размишлявате и сте много практични. Никога не оставяте нещата на случайността, вземате своите решенията според принципите Ви. Сигурни и надеждни сте – хора, на които винаги може да се разчита. Захванете ли се с нещо, винаги го докарвате до край.

формата на носаФормата на носа издава характера Ви

 

№3 – гръцко стъпало

Ако показалецът Ви стърчи над останалите пръсти така, че формата да наподобява триъгълник, бъдете сигурни, че сте собственици на гръцко стъпало. Творци, спортисти, въобще сте много активни хора. Динамични натури, които обичат движението и решават с голям ентусиазъм всяка поставена задача. Кипите от енергия и дори зареждате с нея и хората около Вас. Импулсивността Ви може понякога да доведе до стрес околните, а и самите Вас.

№4 – египетско стъпало

Притежавате ли четвъртото стъпало на заглавния колаж, то бъдете сигурни – притежавате т.нар. египетско стъпало. Това означава, че сте непоправими мечтатели, идеалисти, които ценят твърде много своето лично пространство. Криете поредица от тайни заложби и не смятате за нужно да ги споделяте на околните. Винаги се изправяте лице в лице с действителността, но искате да живеете в създадения от Вас идеалистичен свят.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg