Формата на носа издава характера Ви

0

Знаете ли, че формата на носа е свързана с конкретни характеристики на човешкия характер? Предлагаме Ви да разпознаете коя е Вашата от осемте на заглавния колаж, да прочетете написаното по-долу и да установите дали то е истина за Вас.

№1 Нубийски нос

Сами осъзнавате, че с тази форма на носа се откроявате от останалите по дължината на органа на обонянието. Широката точка на носа е насочена надолу, а мостът е почти плосък. Хората с този вид нос са доста любопитни и любознателни. Те притежават естествен чар и са непоправими оптимисти. Винаги се опитват да намерят решение на даден проблем, а това ги прави особено привлекателни за околните.

№2 Гръцки нос

От името на този тип нос става ясно, че той произхожда от древните гръцки скулптури, чиито майстори са залагали основно на него. Отличителното е, че този нос е прав и тесен. Често хората с такива носове не искат да са център на внимание и са доста дистанцирани. В същото време са твърде лоялни и изключително надеждни личности, а това са качества, с които могат да се похвалят малко хора. Ако искате да коментирате с притежателите на този тип нос техните емоции, ще изпитате известни затруднения.

пръстите определят характераРазмерът на кутрето определя Вашия характер (и рисковете за здравето Ви)

 

№3 Извит нос

Извитият тип нос е познат повече като „птичи клюн“. Той стига от веждите до върха, подобно извита лула. Хората с подобен обонятелен орган са жертвоготовни и са определяни като творчески настроени личности. Те са в състояние да отстояват докрай своите позиции и не изпитват страхове в постигането на целите, които са си поставили.

№4 Гърбав нос

Този тип нос твърде много прилича на нос №3, но разликата тук е, че той е извит от носната кост до върха, а не тръгва от веждите, както е при извития нос. Другото отличително при гърбавия нос е неговият доста по-остър връх. Хората с подобен нос са решителни, посветени изцяло на работата си и ненадминати организатори.

Погледнете дланите си, преценете дали тези линии съвпадат и вижте какво разкрива размерът на ръцете Ви

№5 Чип нос

Чипото носле е късичко и много симпатично. Статистически погледнато, тази форма е най-широкоразпространената в света, ето защо не дразни околните и се възприема за нормална. Хората с такъв нос имат завидна воля, притежават изключителна прямота и са решени на всичко, за да постигнат целите си.

№6 Плосък нос

Това е характерният тип нос за азиатската раса. Той е подчертано по-плосък от останалите типове носове. Отличителните щрихи при плоския нос са доста по-широките ноздри и закръгленият му връх. Собствениците на този вид нос са хора с твърде силен характер. Те са много темпераментни и изключително страстни натури. Позволите ли си да играете с търпението им, рискувате да ги разгневите, което ги прави изключително непредсказуеми и дори опасни.

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

№7 Вдлъбнат нос

Този вид орган на обонянието се отличава с малката си извивка в носната кост. Също като чипия нос е твърде често срещан, но пък не е толкова впечатляващ, защото изглежда доста обикновено. Хората с тази форма на носа са много състрадателни, емоционални и са готови да се отзоват винаги на човек, потърсил тяхната помощ.

№8 Крив нос

Като контрапункт на името на този тип нос, собствениците му са с изключително мек, мил и дори нежен характер. Твърде ясно се отбелязва мостът на носа, а върхът му е крив, откъдето идва и неговото наименование. Притежавате ли такъв нос, то за Вас е ясно, че сте най-добрите в това, което вършите, тъй като сте педанти и непоправими перфекционисти. Изслушвате търпеливо, което Ви прави идеални приятели. Цените твърде високо здраво стъпилите на земята хора, а останалите дори и не ги забелязвате.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg