Нов и много точен хороскоп, въз основа на зодията Ви и тази в китайския лунен календар

2

Съществува уникален по своя вид хороскоп, който доказва коя е нашата истински кармичен знак. Той е съвкупност от характеристиките на стандартната астрологическа карта и китайския лунен календар.

Ако не знаете коя е зодията Ви, според китайския хороскоп, проверете я тук:

кармичен знак

След като вече знаете стандартната си зодия и тази по китайския лунен календар, просто трябва да проследите къде се пресичат в таблицата долу – например, ако сте зодия Лъв, а по китайския календар сте Петел, засечете къде се пресичат Лъв от синия ред и Петел от червения ред – №2 – ВОЖД. Прочетете и установете дали отговаря напълно на Вашия характер и ако е така, споделете с приятели!

кармичен знак

1 – КРАЛ; 2 – ВОЖД; 3 – РИЦАР; 4 – АРИСТОКРАТ;

5 – ПРОФЕСОР; 6 – ШУТ; 7 – ВЕКТОР.

КРАЛ

Вашият житейски девиз е „Всичко или нищо!“. Показвате се и демонстрирате при всяка една възможност цялото си великолепие и способности. Те изискват респект, дори на моменти да са леко надменни. Комплексът за малоценност Ви е чужд, имате щедър характер, състрадателни сте, не може да се оплачете от липса на внимание, което имате в изобилие. Комуникативни сте, но и големи манипулатори, които по никакъв начин не могат да бъдат контролирани – нещо, което Вашите интимни партньори трябва добре да знаят. В настроение ли сте, целия свят около Вас е изпълнен с радост. Тъжни ли сте, или пък разстроени, създавате усещането у околните, че предстои ураганна буря. Нито един проблем не може да Ви притесни или затрудни, защото Вие със сигурност ще откриете решението му и то, без да изпадате в излишна паника. Лидерските професии са достойни за хора като Вас, трябва да сте винаги начело и да раздавате задачи за изпълнение и да изисквате достойни резултати. Не се захващайте в никакъв случай с посредствени професии, ще си изгубите времето.

ВОЖД

Кипите от енергия, не може да стоите на едно място, а и не искате. Палите се много бързо, но пък и бързо Ви минава. Нямате равни, когато става дума за убеждения и заразяване с вдъхновение. Умеете отлично да накарате някого само с думи да се почувства нищожество, ако е направил някой гаф. Приемате твърде трудно различно мнение, но не от някаква себичност или горделивост, а заради аналитичния Ви ум и бърза мисъл. Умеете да предвиждате всичко. Бъркате единствено, ако Ви подведе емоцията. Не харесвате да Ви поучават, защото знаете доста по-добре от всекиго кое как да се направи. Стоите ли тихо в ъгъла, никога не ще Ви провърви в живота. За да сте живи и полезни, трябва да действате с жар, да сте инициатори и да повеждате масите напред. Търсете си партньор, който няма да Ви обсеби и ще Ви разбира напълно. Само така ще сте сигурни, че имате стабилна връзка. Хубаво ще е да не предизвиквате у половинката си поводи за ревност, тай като не сте от най-спокойните.

пръстите определят характераРазмерът на кутрето определя Вашия характер (и рисковете за здравето Ви)

 

РИЦАР

Наричат рицарите хора на доблестта и честта. Имате девиз: „Ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще“. В никакъв случай не очаквате адмирации за постиженията си, но пък и не понасяте пренебрежение или снизходителност към действията и успехите Ви. Вие наистина не искате много – единствено добронамереност, нормални отношения и разговори. Конфликтът Ви е чужд, адски неприятно Ви е, ако някой повиши тон. Животът Ви може да рухне, ако се поддадете на алчност или се въвлечете в мръсни сделки. Нещо повече – при такова залитане към демоничното, ще боледувате постоянно. Приемете ли своята роля пълноценно – на чист и благороден човек, то Вашият живот ще е пълен единствено с хубави моменти. Нужен Ви е партньор, който не е доминиращ и агресивен. Търсете човек, който умее да бъде благодарен.

АРИСТОКРАТ

Имате една основна цел в живота, а тя е да раздавате любов и да носите красота на хората около Вас. Вие сте кармично натоварени да сте безупречни във всичко и да сте изящни. Имате пасивен темперамент, не пропускате да си угаждате и да си почивате при всяка отдадена възможност. И тъй като сте аристократи, трябва да сте екипен играч, за да блеснете най-бързо с успехите си. Интелектът Ви е доста интересен – амалгама от перспективите на бъдещето и мъдростта на миналото. Това означава, че можете напълно да реализирате всякакви новаторски идеи. На доста от Вас е заложено да бъдат популярни и да са прославени с чудесни постижения. Държите партньорът Ви да Ви обожава, а като цяло, във връзката си не държите да налагате своето мнение. Искате половинката Ви да знае какво е то да се съобразила предварително с позицията Ви. Ето защо, за да Ви опознае добре, партньорът Ви е важно да Ви наблюдава и изследва до най-малкия детайл.

характер според пръстите на кракатаПозицията на пръстите на краката издават много за характера на всеки човек

 

ПРОФЕСОР

Отговорни, практични, разумни – това сте Вие, професори! Откроявате се като интелигентни хора, които ненавиждат безхаберието и пошлостта. Завистници имате в изобилие, но с това трябва да свикнете и да не се притеснявате. Твърде често ще бъдете обвинявани, че сте студени и високомерни – все неща, които са маловажни пред Вашите по-висши цели. Имате мисия да образовате останалите, но това не означава задължително да сте учители. Нужно е проста да бъдете себе си – начетени, уравновесени и хладнокръвни. Никога не дръжте егоистично знанията само за себе си. Винаги споделяйте разсъжденията и опита си, тъй като масите имат нужда от тях. Само така ще се чувствате пълноценни. В любовта ще Ви върви, ако изберете не по-малко начетен партньор. Трябва да Ви е приятно да водите екзистенциални и дълги разговори. Задоволите ли се с посредствен интимен партньор, бъдете сигурни, че доста скоро ще се подразните от неговата ограниченост и тесногръдие, а от другата страна ще бъдете набедени за високомерен дървен философ.

ШУТ

Мисията на тази земя е не да сте палячото, на когото се присмиват, а да заразявате с радост хората като просто си живеете живота! Важно е да правите това, което ви допада, за да не ставате роби на нечии правила и на предразсъдъците. Кармата Ви е да сте позитивни, щастливи и усмихнати. Дразнят Ви много стандартни задължения от рода на миенето на чинии. Това не означава, че трябва да сте безотговорни мърльовци, но е добре наистина да избягвате т.нар. досадните неща. Не го ли направите, ще имате проблем с психическото си състояние, а енергията Ви ще бъде отслабена. Жалостиви и чувствителни сте, страдате за чуждото нещастие и точно тук идва ролята Ви – да направите хората доволни и щастливи. В интимните Ви връзки не си позволявайте да бъдете недооценени и нещастни с партньора си. Случи ли се това, моментално се разделете. Нуждаете се от половинка, която да доказва постоянно своята любов към Вас и да Ви глези с подаръци, да Ви подарява романтични мигове – все неща, които силно Ви зареждат, за да вършите добрини.

формата на носаФормата на носа издава характера Ви

 

ВЕКТОР

Имате неустоим сексапил, авантюристични сте по природа, харесва Ви да се отличавате, падате си по новото, по флирта. Ненавиждате мрънкащите хора. Мисията в живота Ви е да създавате, да правите пълноценен и лесен живота. Доста често умишлено внушавате на околните, че сте мистична, леко страшна и демонична личност, с която шега не бива. Отвътре обаче сте изключително добър човек, който смята, че няма нищо лошо в това да си направил проверка, преди да дариш изцяло доверието си. Острите думи прощавате, но лошите дела – не. Не сте капризни в любовта. Не партньора Ви няма да му е лесно да задоволи изискванията Ви, защото са доста променливи. Но пък не се обвинявайте за това – в правото сте си да знаете колко можете да дадете на човек, според заслугите.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg