Еленко Ангелов: Цял Facebook има да ми дава 2 лв.

0

Преди 3 дни постнах в профила си така, че все едно цял Фейсбук има да ми дава 2 лв.:
„Главоболието при родните политици се оказва фантомна болка.“Еленко Ангелов, фракталВдъхновението ми дойде, след като гледах през компютъра си репортаж на БНТ за работата на парламента и антивирусната ми засече 240 червея. При престижните средно 100 лайка на пост от социалната ми виртуална „вечна дружба“ с над 15 000 потреБИТеля за 3 дена „безценния ми пост“ беше събрал жалките 15 лайка.

фрактал, Еленко АнгеловКазах си: Фрактално! Това е положението!

Приемайки моя Facebook свят за фрактално отражение на българските гласоподаватели – 15 лайка е може би процентът на хората, които не гласуваме точно по тази причина за безМОЗЪЧНИ кандидат политически уонабита. (Внимание, следват още дълги изречения и разхитителна употреба на кавички!)

Явно много от останалите 15 500 просто не са схванали смисъла на поста и какво „по ангелите“ е „фантомна болка“ и не са го отразили с внимание. И фрактално това може да е процентът на тези пък, които задължително са „пускам-пускам кърпичка“ в изборната (траурна) урна за точно такива политически главоболията.

„Каквото повикало – такова се обадило!“

Българска квантова народна поговорка доказваща закона за привличането, че каквото си прилича се привлича…

Момент! Преди повечето да чукнат в Gооgle „фрактал“, давам кратка извадка с уикипедични елементи:

За да се разбере по визуален начин, че светът е една фрактална холограма, буквално фрактал – Беноа Манделброт (професор по математика от Университета в Йейл) разработва формула включвайки я в компютърна програма. Наречена е логично след това на негово име – „Съвкупност на Манделброт”. Това е модел на пръв поглед хаотичен, но със увеличаването му независимо от това, доколко се приближаваш в модела, се откриват отново все същия модел, съдържащ се сам в себе си.

Еленко Ангелов, фракталБезспорен факт е, че всяка премахната фракция винаги рефлектира неограничено върху цялостността на същата. Когато една фракция промени своя модел, всички останали в модела се променят точно по същия начин.

Ние живеем във Фрактал. Ние сме фрактали. Ние създаваме фрактали.

Това е ИЗХОД и означава, че целия свят въобще не е нужно да бъде събуждан. Въпреки спорно-успешните опити на родни и световни гурута да насочват светлината си като с мощен фенер в очите на „клетите невежи“ по време на РЕМ фазата им в мекото легло. Не са нужни толкова и всичките напъни от хиляди будители да информират милиарди хора на Земята с това послание.

Единственото работещо нещо е ти да бъдеш „избрания“. Ти да си променящия се фрактал. Да, точно ти, Нео! Ти да бъдеш фрактала, който променяйки се ще преформатира холографската матрица и ще „излекува света за мен, за теб и цялата човешка раса“.

Повечето се питат как може да се определи разликата? Въпросът е, щом всичко това е толкова просто и всичката тази информация вече е на разположение, защо още никой явно не е победил страховете си и така да промени света за всички нас? Това е най-трудният и красив въпрос. Реалността ти засяга теб и само теб. Естественото ти състояние не просто на „търсач“ а на „намирач на истината“ те доведе до тази информация, за да послужи точно за определена цел в живота ти.

Предполагам, че за да разберем и победим змийските си демони, трябва да спрем да бъдем идеална долна граница, и да сме фрактално идеален пример. Когато видим откъде идват страхове ни и овладеем емоциите си, тогава и само тогава може би ще бъдем не просто свободни, а ще сме стъпили на звездната магистрала на съвършенството.

Често си припомням следната метафора, за да съм по- сигурен, че съм в печелившия отбор:

„Може да се влезе в една черна стая пълна със злоба, пълна с мрак и само със запалването на една обикновена свещ тъмнината изчезва. Но обратното не може да се направи. Не може да се влезе в една стая добре осветена, пълна с истина и мъдрост, справедливост, радост, здраве и хармония на универсалната енергия, да се вземе определено количество тъмнина, очаквайки да има пропорционалният ефект…“

Как може един Facebook пост/фрактал от Избрания да „излекува света“, ако той не е подкрепен с действия и личен пример? Не може!

Сега може да си помислим:

А, ако Избраният е един от моите приятели?
А, ако Избраният е онзи с невзрачните постове, който редовно подминавам?
А, ако Избраният е този, който подценявам?
А, ако Избраният е този, който надценявам?

И да не сме завистливи и ревниви ли? Това звучи правдоподобно и похвално, но не е!

Това с потискането на негативните емоции и всичко грешно схванато (през кръста) от „положителното мислене без положително действие“ – винаги ще провокира разбалансиране и невротизиране. За да овладеем нашите емоции трябва да ги приемем без страх и срам. Опознавайки ги добре, ще им намерим приложение да служат на нашите намерения. Следва продължение…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg