Сидеров е вреден за национализма

0

Изминаха няколко дни от изборите и е време да направим някои равносметки. Големият победител отново се оказа Бойко Борисов, който еднолично води партията си напред и побеждава „Станишев и хората му“ или поне така ни карат да мислим. Нека за момент да оставим Бойко и неговите победи и да погледнем какво се случи с българския национализъм.

Ако се доверим на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, в България има приблизително 15%, които са патриоти и биха подкрепили подобни партии. Ако целият този вот отиде за една партия, тя ще бъде трета или дори втора политическа сила.. внушително е, нали?

По една или друга причина този вот винаги е разединен, партиите винаги се целят да разделят хората, но при националистическите формации сякаш е нещо нормално да се говори за „автентични патриоти“. Поредна глупост! Патриотичният фронт показа на останалите патриоти как се прави – на парламентарните избори ВМРО и НФСБ спечелиха доста голям процент от хората, подкрепящи националистически организации. Тук трябва да се зададе въпрос към Сидеров защо той не влезе в коалицията .. ?! С него Патриотичният фронт щеше да бъде трета политическа сила и да изпревари антикоституционната партия на ДПС, целяща да превърне България в гето и свърталище на всякакви арабски изроди.

Преди няколко дни Сидеров за пореден път скандализира обществото като влезе в НАТФИЗ и се опита да се разправя със студентите. Крайно време е някой да постави този самозабравил се човек на мястото му! Българският национализъм е толкова голям и силен, че може да води държавата към просперитет, но хора като Сидеров и заместниците му слагат огромно петно върху всички, които милеят за България.

Някога и аз вярвах и силно подкрепях този човек, но след безбройните му прояви и лошия имидж, който си изгради, се отказах от него. Сидеров можеше да бъде новият водач на българския народ, но предпочете да бъде поредният шут, който продаде доверието на своите. Тръгни си, докато все още някой те уважа, Волене!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg