Гледай отвисоко човек, само когато му подаваш ръка да стане

0

Нито един човек на тази земя не заслужава и няма нужда да бъде самотен. Нито един! Никога не си позволявайте лукса да се сблъсквате с трудностите сами – това е изключително лош навик. Винаги имайте до себе си един или двама верни приятели, с които да споделяте трудни и добри моменти. Провали, пробойни, пропадания – научете се да гледате с насмешка на своите проблеми! На какво иначе ще се смеете от сърце, когато остареете? Милите и добри приятелски думи прекалено често си мислим, че са лесно изречени, но истината е, че тяхното ехо е безкрайно, заслушайте се…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

плановете, щастие, животЛесно може да се справите с манипулаторите, ето как

 

По-пълноценно ще бъде да дадеш някому топлина или

да бъдеш мъничка светлинка в живота на дори един човек, отколкото да си просто една голяма сянка,

замислете се… Всяко човешко същество, което не е успяло да завещае дори и едно грандиозно откритие или постижение, а единствено безброй малки добринки, не е пропиляло нито миг от земните си дни. Дори и да не Ви наричат Малкия принц, винаги помнете, че тайнственото, невидимото за очите е най-красивото нещо, което си струва да преживеете на тази земя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

плановете, щастие, животУникални техники за контрол над съзнанието

 

Да бъде един човек скромен, в никакъв случай не означава той да е страхлив,

да изпитва боязън, дори минимална плахост. Не всеки е наясно обаче, че ако иска да се съхрани, трябва да живее без компанията на вироглавостта, надменността и високомерието. Те са всепоглъщащи, агресивни и капризни. Ако все пак сте им позволили да са Ваши спътници в живота, не забравяйте поне вечер да ги захвърляте пред вратата на дома си. Ако и това забравите, ги окачите на портмантото, за да се усмихнете искрено на тези, които Ви чакат на дивана в хола.

И още нещо – никога не бива да се отказвате, ако не сте в състояние да реализирате нещо от раз. Това често се случва, но е важен новият Ви опит, защото няма как да чакате напредък без да вложите дори минимално усилие. Почти във всяко професионално поприще

успехът е зависим основно от това дали човек има хъс и постоянство на положителната енергия,

с която върши задълженията си, отколкото от интелигентност, например. Колосални резултати може да постигнат единствено тези, които не се страхуват от загуби, спънки, поражения и провали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Изпълнен ли е разумът Ви с доброжелателство, благоденствието ще Ви връхлети с пълна сила, твърди най-щастливият човек на света Матийо РикарКак да бъдем щастливи според най-щастливия мъж на света

 

Помнете, че ако успехът е порта, то нейната панта е увереността! Никога и по никакъв начин не позволявайте тази врата да се отваря трудно или дори да скърца. Зависи единствено и само от Вас самите! А когато на портата похлопа Съдбата, в никакъв случай не си правете оглушки – отворете и се усмихнете… За какво сме на тази земя, ако не, за да правим живота един за друг по-малко труден?

В забързания и стресиран живот много хора забравят, че единственото, което няма никога да си върнат е загубеното време. Ето защо, нека всички Вие – на които принадлежи несигурното, но щастливо бъдеще, не губете и частица от настоящето.

Вървете с вдигната глава и пълна увереност по пътя на мечтите си и живейте по начин, за който винаги сте си представяли.

Не мислете, че има short cut към територия, на която задължително си струва да отидете – много са опциите да продължите, но само един е начинът да тъпчете на едно място. Хубаво е, когато приключите благополучно пътя си към всяка Ваша цел, но в края на краищата значение единствено има самото пътуване до нея, нали?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

плановете, щастие, животНе споделяйте плановете си, за да се случат

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg