Да ти напомпам джуките

0

В наши дни е модерно да си модерен. Да си модерен обаче, значи да си изкуствен. Да си нацепен фитенс батка, татуиран от глава до пети. Да си кръвожаден, кичозно облечен пич, да имаш малка правоъгълна чантичка, препасана през рамо, дънките и напращялата от стероиди тениска да са някакъв китайски дериват на DSQUARED, Philippe PLEIN или VERSACE.

При жените нещата не стоят по-различно. Всъщност по-различни са от гледна точка на това, че дамите са дваж пъти по-изкуствени. Естествената женска красота е стриктно дегизирана зад силиконовия камуфлаж, зад добре опечената кожа с изкуствен тен, зад татуираните вежди, изкуствените мигли и нокти, коригирания нос, удължената коса, избеления анус и т.н. Тук надпреварата по неестественост се печели от представителки на нежния пол и това е обяснимо.

Жената трябва да изглежда добре, да предизвиква и прелъстява, дори това да значи да загуби качеството си на жена, а да се превърне в прототип на героя на Мери Шели Франкенщайн или ранната Анджелина Джоли. Колко всъщност изкривени са вече критериите ни за красота и сексапил може да видите тук – FULLLIPS!

FULLLIPS, джукиИзобретението, да не Ви учудва, е американско, но вече е в България и жъне сериозен успех. Поздравления за бизнес находката, за чиито странични ефекти и поражения сигурно скоро ще пишем. Наименованието му е FULLLIPS и представлява пластмасова капачка, която, поставяйки си я на устните и задържайки я така няколко секунди или минути (колкото повече, толкова по-добре) получаваш желания ефект за около три-четири часа, а именно чисто нови, топло изпечени и сочни джуки, които трябва да изглеждат добре и естествено. Бинго! Открита е топлата вода.

FULLLIPS, джукиНе мога да отрека, че това е голяма находка и че изглежда далеч по здравословна, от която и да е хирургическа интервенция. Освен това е в пъти, пъти по-евтино и широко достъпно. Браво на американците. Напомпаха ни джуките. Тинейджърки с неопитомени хормони купуват ли, купуват и нескромно позират за селфи с новата си продобивка.

FULLLIPS, джукиПроменили ли са се критериите? Едно време жените са ходели с чадъри против слънце, за да не хващат загар. Да си бял, е значело, че си аристократичен, а сега да си изкуствено черен… май, значи същото. Ех, да се беше родил сега Майкъл Джексън (RIP). Черни като негри с джуки като негри. И всичко това достъпно чрез солариум, колариум, кремове и прочие и една магическа капачка, която можеш да си сложиш в портмонето марка Luis Vuiton. Ставаш сутрин, измиваш си лицето и зъбите, и докато се гримираш през следващите 10 минути го правиш с капачка на уста, а после гордо напускаш дома си с устни като възбуден сфинктер. В обедната почивка хапваш малко киноа или пасеш трева в някоя градинка, а после скришом влизаш в тоалетната за десетина минутки и така продължаваш започнатия ефект и това само с една капачка в джоба!

Лечение за тънкоусти или орална мутация. Кой есететически принцип казва, че устните на младо момиче трябва да приличат на половия орган на кобила? Ами как кой – принципът на любителите на френска любов! Фетишът към пълните устни. Жената с вагина на лицето си. Момичето с FULLLIPS и широко отворена уста за благотворителна дейност. Това е. Сексът продава освен плът и капачки за устни, а нас някой ни отучи как да откриваме и разбираме красивото. Нещо, което е вродено у човека, се е изпарило някъде там, в покоя на нощта, заедно със спихващите ни устни.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg