Ето кой е виновен за проблема с мигрантите

0

В последно време се говори само и единствено за проблема с мигрантите. На големите държави, които вече са желана дестинация от преселниците, им писна и започнаха да затварят границите си. Да, те са „великите“ сили и могат да избират кого да пуснат в пределите на държава си и кого – не. Ние, макар и да ни мислят за приют, също имаме правото да избираме кого да пуснем в нашата държава и на кого да покажем вратата. Без значение дали става дума за сирийци или други граждани на държави от Африка.

Следва да си зададем въпроса кой е виновен за това Африка да е най-бедният континент и там винаги да има конфликти от всякакъв характер. Африканците умират от глад и жажда, нямат елементарни битови условия и живеят наравно с животните. За техните страдания не сме виновни ние, защото и ние не сме с кой знае колко по-голям стандарт от техния – все още имаме някой друг пенсионер, на който парите му стигат за хляб и мляко.

Главните виновници за начина на живот на хората в Африка са държавите от Западна Европа и САЩ, които си мислят, че могат да владеят всичко и всеки. Замисляли ли сте се, че най-богатият континент на полезни изкопаеми е Африка? Че най-богатите държави на нефт, диаманти и злато са африканските? Защо тогава тези държави живеят толкова зле?

Отговорът е елементарен – защото преди години са позволили на чужди държави да ги завладеят, тероризират и да им вземат всичко! Да, буквално всичко! Десетки години африканците не са притежавали дори живота си, а „Великите“ държави Франция, Англия, Холандия, Белгия, а по-късно Италия и Германия са им взимали всичко и са ги клали като агнета.

В момента африканците са зле, те идват и носят всичките си проблеми със себе си, но ние също НЕ сме по-добре от тях. Нас също ни водят за носа и ни прибират златото…

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg