Брад Пит забрани на Анджелина Джоли да осинови три сирийчета

0

На какво ли ще заприлича домът на най-известната в света холивудска двойка, наричана галено от всички Бранджелина, ако около семейното огнище заиграят още три сирачета от Сирия? На този етап никой няма да разбере, след като лично Брад забрани на Анджелина да приюти завинаги дечица от размирната държава. Холивудският любимец е отхвърлил предложението на благоверната си съпруга да станат родители на нови три дечица и компромисно е дал благословията си само за едно от тях, което звездното семейство със сигурност ще осинови.

Близък до обкръжението на двамата заяви пред изданието Радар онлайн, че актрисата, общественик и режисьор Анджелина Джоли се е срещнала с 3-те братчета от Сирия докато е била на посещение в бежански лагер.

Едно от момчетата е говорело малко английски език и е разказало покъртителната история на него и братята му. Пред Анджелина Джоли, чиито голи снимки пусна лондонска галерия сирачето споделило, че техният баща е бил взет от военните в родината му, а майката е загинала след тежки бомбардировки в района, където живеели.

Анджелина Джоли, Брад Пит, осиновяванеАнджелина Джоли, Брад Пит, осиновяване

Историята трогнала толкова Джоли, че веднага щом се върнала вкъщи опитала да убеди Пит, че трябва да бъдат новите родители на трите братя. Брад обаче, този път не харесал идеята на съпругата си, твърди източникът до тях.

„За Брад идва в повече възпитанието на цели 9 деца, вместо 6. Той не е уверен как това би повлияло на техните деца. Анджелина не е пожелала да спори с него“,

споделя още близкият до двамата, разкрил историята пред онлайн изданието.

Добрата новина е, че двамата са се споразумели да осиновят само едно от трите братчета.

„Изключително дълъг се оказа процесът по осиновяване. В началото ще е необходим период от половин година, а след това още поне 5 месеца, преди момченцето да може да пристигне в Съединените щати“,

е обяснил процедурата близкият до семейството.

Това, че Пит и Джоли са стартирали процедурата по осиновяване на сирийско дете, се появи още през февруари тази година, но до този момент двамата официално не са коментирали новината.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg