Един РОМ с много юмруци и много лед, моля!

0

Егати скапаните цигани! Бих започнал всичко така, без да се притеснявам дали няма да засегна нечии права, някоя бюрокрация или паразитна форма на живот. Циганите отдавна не са онова беззащитно малцинство, онеправдано и житейски обречено заради произхода си, а впрочем, никога не са и били. Те са агресивни, особено, когато са накуп, те са арогантни, крадливи, нахални и неблагодарни в по-голямата си част.

Циганите крадат, изнасилват, убиват и бият, бият всичко, което може да им потърси сметка, в това число и журналисти. Посегателството над журналисти не е от вчера, не че една голяма част от тях не заслужават един здрав пердах, но и най-извратената причина за вчерашния побой не може да бъде оправдателна за „братята“ роми.

Поредната лоша реклама за етноса, поредният повод за нарушаване на етническия мир, поредното доказателство, че в тази държава има нещо много, много сбъркано. Екип на НОВА телевизия беше нападнат и бит. Защо? Защото някоя си телевизия си е въобразила, че може да снима кандидата за общински съветник Трайчо Василев, по прякор Пиже? Същият този Пиже беше заснет от друг журналистически екип да организира частно енерго в ромската махала в град Самоков.

Пиже освен кандидат за общински съветник, е и крадец. Има седем присъди – за хулиганство и заплахи. Това в България е възможно, нещо повече – изглежда като неписано правило. Та, вероятно подразнен, че пак ще му се ровят в далаверата и „личното“ царство той решава да им даде урок. Под натиска на цяла тумба гневни роми, предвождани от Пиже и сина му, журналистите са изтикани от махалата.

валентин иванов бит от ром в самоков

Шофьорът на Нова ТВ Валентин Иванов е със счупена скула

Счупена скула, няколко юмрука, счупена камера, счупена кола, усещане за страх и безнаказаност. Това е резултатът от съзнателното циганизиране на Родината. Какво следва?

Цацаров поиска имунитета на Пиже така, сякаш иска чаша вода. А противоречивият Бат Сали, който е водач на листата на ДПС за града и региона каза, че кандидатурта на Трайчо Всилев е издигната, защото се е надявал това да го превъзпита. Аз мисля, че трябва да го превъзпитат в затвора.

Бат Сали назова и следващия в листата след Пиже, гордо носещ прякора Сашо Водката. Прякорът на този ром идвал от слабостта на кандидата към алкохолната напитка, но всъщност той пиел умерено… вод(к)а. Водката, също като Трайчо Василев бил с основно образование, но това не било проблем, защото 70% от хората в махалата били с такова образование. Сигурно пък 90% от махалата бият журналисти?! Сигурно всички в махалата са крадци на ток и други блага. Сигурно всички са употребени от политическата клика и сигурно нито един от тях не осъзнава колко абсурдно е всичко това.

Циганите нямат задължение, те имат само права. Правото да бият журналисти и да им се разминава, правото да не плащат ток, да обират къщи, да проявяват паразитна форма на живот. И ние тук не сме расисти, а просто искаме справедливост и равни права и задължения за всички.

Нормалното в тази държава е станало като авангардна бутикова стока. Нещо повече, ненормалното, неморалното, неправомерното господства и се е превърнало в нещо естествено, нещо логично и необратимо. И не става въпрос за една спукана скула, кола или камера, става въпрос за жеста на посегателство към този, от когото крадеш. Към дръжавата, която те дундурка и поради не знам си какви човешки съображения не ти е сритала задника. Казах човешки, а в конкретната ситуация употребата й е не на място.

Още по-дълбоки са корените на злото, обаче. То не бие, а убива. В случая циганите са оръжието в ръцете на политико-мафиотската идея. Оръжието само стреля, друг насочва и избира мишените. Е, понякога стават грешки, понякога пистолетът гръмва без да иска, а после ДПС ни лук яло, ни лук мирисало.

Обаче тук направо вони. Вони на помийна яма, в каквато се е превърнала България. Мястото, където докато си вършиш работата най-малкото ще те набият.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg