Две чаши вино вечер помагат да отслабнете по-бързо

0

Две чаши вино вечер помагат да отслабнете по-бързо! Звучи твърде хубаво, за да е истина, нали? Е, ново изследване показва, че

пиенето на половин бутилка червено вино вечер може да Ви помогне да се отървете от излишните килограми безвъзвратно и доста бързо!

Жените, които си позволяват 1-2 чаши, са по-склонни да свалят от теглото си, отколкото дамите, които не консумират еликсира.

Червено вино съдържа плодова киселина, която може да забави растежа на мастните клетки и да спре образуването на нови, така че тялото Ви да изгаря повече мазнини. Тази киселина също така увеличава метаболизма на мастните киселини в чернодробните клетки.

Кое вино е най-подходящо за всяка зодия?

Една чаша или две от червеното вино е доказано, че намаляват апетита и ще Ви помогнат да се чувствате по-спокойни, което означава по-малко ядене и по-ранно лягане. Нивото може да понижи кръвното Ви налягане.

И още от преимуществата на червеното вино – консумацията му предпазва от различни ракови заболявания. Активният антиоксидант в червеното вино, известен като кверцетин убива раковите клетки в организма, най-често карцинома на дебелото черво.

Данните от проучването показват още, че виното значително намалява риска от сърдечни заболявания и инсулт.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg