Бежанците ще изядат хляба на бедния българин

0

Всички се интересуваме и говорим за „бежанската“ вълна, която залива Европа. За момента България е в периферията на случващото се преселение, но това няма да продължи дълго. Макар и в момента далеч от нас, „бежанците“ вече са заплаха за нас и нашата държавата. Не вярвате? Ето какви са фактите:

  1. От няколко европейски столици вече заявиха, че нямат проблем да приемат „бежанци“, но са против това българи и румънци да пребивават в страната им. Замислете се колко нашенци, работещи в чужбина, ще останат без работа само защото са нежелани за сметка на „бежанците“. Най-враждебна спрямо нашите работещи в чужбина е Германия. Замислете се над това – Германия не желае да приеме в границите си граждани на Европа, идващи от уж пълноправна членка на Европа и НАТО, но нямат нищо против да прибират всякаква сган от всички точки на Близкия Изток!
  2. За всички „бежанци“ се отпускат огромни средства, които идват от бюджета на държавата или от този на Европейския съюз. Без значение откъде идват парите – те не трябва да се раздават така! Това са пари, които ние, гражданите на България и Европа, сме дали на властта под формата на такси и данъци. Мисля, че е честно ние да решим какво да се случва с тези пари или поне да решим къде точно да отидат. Вече е доказано, че идват „бежанци“ от цели 25 държави, а уж се води война в Сирия?!?! Какви са другите 24 държави ли? Ще обърнем внимание на този въпрос в следващ материал!
  3. Бежанците ежедневно получават храна и вода, която не желаят и демонстративно хвърлят на земята. Тези продукти могат да бъдат дадени на българите, които буквално нямат какво да ядат! Не е редно да се хранят чужденци, когато българите бъркат по кофите и гладуват!

Европа никога не е била на прага на такава криза. Дали големите държави ще се справят с проблема или ще затънат още повече?

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg