Джанет Джексън прие исляма

0

Нова религия изповядва световната знаменитост и сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джексън Джанет Джексън. Певицата е приела исляма след сватбата през 2012 година с Уисам Ал Мана. Позакъснялата новина съобщиха нейни близки, цитирани от „Контактмюзик“. Според тях Джанет е пожелала костюмите и сценографията за стартиралото в края на август световно турне да бъдат по-скромни.

janet Jackson, Джанет Джексън, ислям

Джанет, която тази година навърши 49 години е омъжена за мюсюлманския милиардер като веднага след венчавката им е приела религията, изповядвана от благоверния си съпруг Уисам ал Мана. Запознати с тригодишната семейна историята на Джанет и Уисам твърдят, че поп иконата е открила ново убежище в своята нова религия. Другото важно е, че целия клан Джексън й е дал пълната си подкрепа. Преди и след брака Джанет е изучила задълбочено корените на ислямската религия.

„В миналото на Джанет останаха концертите й с дръзки тоалети и неприлични танци на сцената“,

категорични са близки до обкъжението на поп принцесата. Нейни почитатели пък не пропуснаха да отбележат, че по-малката сестра на Джако завършва всеки свой спектакъл от продължаващото турне „Unbreakable“ с „Иншаллах“. Това е фраза, която означава „С Божията помощ“.

janet Jackson, Джанет Джексън, ислям, Уисам ал Мана

Джанет Джексън и съпругът й Уисам ал Мана

Организаторите на концертите й в края на лятото обявиха, че Джанет Джексън е отменила своя мегаконцерт на прочутата „MGM Garden Arena“ в Лас Вегас. Там своя гастрол направиха „Дюран Дюран“, „Колдплей“, Давид Гета, Кание Уест, Лил Уейн и др. Джанет, която е продала над 140 милиона копия от дисковете си в целия свят и има 18 поредни TOP 10 хита (което я нарежда веднага след Елвис Пресли и Бийтълс по този показател) оправда своето отсъствие с непоносими болки в ухото, които й попречили да лети със самолет.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg