Бежанците са по-цигани от циганите

0

Не съм очаквал, че някога ще трябва да избирам между цигани и чужденци, но човек никога не знае какво му готви съдбата. Е, дойде и този ден! След сериозен размисъл стигнах до извода, че по-добре да живеем и да търпим цигани пред това да ни напълнят държавата с „бежанци“. Тези хора нито са бежанци, нито искат нашата помощ, те са икономически имигранти и тяхната цел е да се доберат по някакъв начин до Западна Европа и по-точно сърцето на Европейския съюз – Германия, Австрия, Дания, Швеция и Норвегия. Друг е въпросът, че вече президентът на Унгария Виктор Орбан заяви, че ще изгради ограда и ще защити страна си от „бежанците“, по този начин ще се затвори и пътят на имигрантите към Западна Европа. По пътя на Орбан тръгнаха редица европейски държави, дори канцлерът на Германия Ангела Меркел „клекна“ и се отказа от думите си, че ще прибере всички „бежанци“, идващи уж от Сирия.

През последните два дни се заговори, че всяка една държава ще има квота, която трябва да запълни. Никой не може да ни каже дали и колко нелегални имигранти трябва да приберем! Мисля, че са ни достатъчни циганите, които нищо работят и чакат държавата да ги издържа, за да събираме и човешкия отпадък на Африка и Близкия Изток.

Тези хора изповядват ислям, а по-голямата част от тях проповядват радикален ислям! Тези хора нямат място в цивилизованите европейски и християнски държави, защото ще нанесат пореден удар върху Европа, който може да се окаже решителен за държави като нашата, в които и без това „малцинствата“ са повече от изграждащия държавата етнос.

Трябва час по-скоро да заявим ясно на Европа, че ние пришълци не искаме. Преди време излезе статистика, която показва, че над 60% от влизащите в Европа нелегални имигранти са млади мъже или са на средна възраст, което значи само едно – не са дошли тук с добри намерения и няма да се отнесат приятелски с нас.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg