Бедността ни спасява

0

Често се оплакваме, че живеем в най-бедната държава в Европа, че парите никога не ни достигат, че живеем най-зле от всички на Стария континент, но понякога да си беден не е толкова лошо. Докато цяла Западна Европа се пълни с всякакви имигранти, при нас си е значително спокойно. Каквито и да са причините на тези хора да напускат родните си места – те не са толкова силни, че да ги доведат в държава като нашата. На такъв хал сме, че дори хора, бягащи от война, не искат да дойдат при нас . Може да е за добро, защото тези хора, които уж бягат от война, нямат нищо общо със Сирия. Ако познавате добре техния ген, ще знаете, че те сирийците НЕ са тъмнокожи и изобщо не приличат на хората, с които се напълни цяла Европа.

Тук идва въпросът дали тези хора наистина са бежанци и бягат от кризата или следват някакъв план, целящ разрухата на Европа? Ако наистина търсеха убежище, щяха да отидат в най-близките държави до Сирия, в които не се води военен конфликт, а не да навлизат в Европа, при това в Централна и Северна Европа, която е на голямо разстояние от Сирия. „Бежанците“ се насочват към Германия, Австрия, Швеция, Норвегия и Дания. Това са страни с висок стандарт на живот и застаряващо население, но също така тези държави са сърцето на Европа. Там, в Централна и Северна Европа, се намират парите и капиталите на Европейския съюз и Европа. Хората, които владеят тези държави, владеят и Европа. Както вече споменах – тези държави, към които се насочват бежанците, имат застаряващо население, а бягащите от войната са предимно млади мъже и деца. От тук следва да си направим изводите, че тези „бежанци“ мислят да се настанят трайно в Централна и Северна Европа, в сърцето на Европейския съюз, и по този начин да променят изцяло коренното население в държави като Швеция, Германия и Австрия – все богати и устроени държави, които дърпат икономиката на Европейския съюз и отварят външните пазари.

Дали Европа ще остане същата след това велико преселение? Едва ли .. За момента бедността, в която се намираме, ни спасява!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg