Самолет нарисува две сърца в небето над Средиземно море

0

Ако сте редовен ползвател на сайта flightradar24.com знаете, че той дава възможност да бъдат следени в реално време полетите на самолетите в света. И може би сте останали озадачени, както много други хора ползващи този сайт, от един необичаен курс на самолет на авиокомпанията Air Malta. Необичайното е, че машината успяла да изрисува две сърца в небето над Средиземно море. Сигурно са стотици хората, които са се чудили какво всъщност става, но ситуацията веднага им се изяснила след надписа „Just Married“.

Самолет нарисува две сърца в небето над Средиземно море

Самолет нарисува две сърца в небето над Средиземно море

Щастливите младоженци са пилот и стюардеса, които са служители на авиокомпанията Air Malta. Те сключили брак на летище в Малта, след което им било устроено романтично пътешествие. Двамата се качили на борда на самолет на същата компания, който в тяхна чест изрисувал в небето две сърца. Самолетът Аirbus е излетял от летището в гр. Лука, Малта, на 14 април вечерта. След като самолетът излетял заедно с младоженците на борда, пилотът нарисувал в небето едно голямо сърце. След това към него добавил второ сърце с по-малък размер. Когато свършил с рисуването на сърцата, самолетът се върнал отново на летището. Информацията за щастливото събитие и изненадата, подготвена за младоженците от техните колеги, е потвърдена и от говорителка на Air Malta. Дамата разказала, че служители на авиокомпанията са сключили брак на самото летище, а по време на този кратък, но запомнящ се полет, с тях на самолета са били техни роднини, приятели и колеги, които преди това са присъствали на сватбата. Всички са категорични, че полетът е бил много романтичен.

Самолет нарисува две сърца в небето над Средиземно море

Самолет нарисува две сърца в небето над Средиземно море

Полетът, по време на който бяха изрисувани двете сърца, предизвика много голям интерес и редица догадки. Някои потребители в Туитър са изказали подозрението, че авиокомпанията е направила този полет с рекламна цел, докато други сметнали, че той е учебен. Факт е обаче, че компанията  Air Malta не за първи път предприема подобна романтична авантюра. Преди време, по повод Денят на влюбените, от компанията предложили на свои клиенти романтична вечеря на 5000 метра височина в небето, която била на борда на един от самолетите на Air Malta.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg