Умен бутон контролира всички електроуреди вкъщи

0

Време е да подмените старите електроуреди с нови, по-модерни, но ще Ви трябва дългосрочен кредит? Вече има начин да превърнете овехтелите си печки, кафемашини, перални и прахосмукачки в ултра модерни! На помощ идва Push! С този вълшебен бутон може да контролирате всеки един електроуред дистанционно през интернет! Ето как!

push, умен бутон, домакински уреди

Минироботът Push

Корейската компания „Наран“ е на път да въведе своята революционна разработка, наречена „умен бутон“. С помощта на платформата за финансиране Indigogo, компанията „Наран“ е разработила микроробот, който може да натиска различни неща, в повечето случаи бутони. Такова е и името му – „Push“. Когато микророботът бъде закрепен към електроуред, той дава възможност човек да изпраща от разстояние сигнал, за да го включи или изключи.

push, умен бутон, домакински уреди

Минироботът Push върху кафеварка, която може да нагласите от разстояние, за да е топло кафето Ви

Натискът от „Push“ се равнява на 1,6 км тегло. Той може да се инсталира върху други бутони или ключове и се контролира с Bluetooth. С него е възможно да се включи от голямо разстояние всичко – от осветление до пералня. Възможно е с едно устройство или с апликация за смартфон да се контролират няколко такива микроробота. „Push“ е с вградена батерия, която се зарежда с USB кабел.

push, умен бутон, домакински уреди

Минироботът Push върху мини прахосмукачка, която дистанционно може да включите, за да почисти дома Ви преди да се приберете

Наличието на микроробота Push не изключва възможността човек да натисне лично бутоните на вашите електроуреди, ако сте близо до тях.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg