Сензация! Пирамиди на Марс!

0

Известният учен Скот C. Уоринг видял снимките, изпратени от марсохода Mars Science Laboratory Rover и останал изумен от това, което видял! А именно – марсоходът изпратил снимки от Марс, на които ясно се виждали пирамиди. Как е възможно тези строителни обекти изобщо да бъдат на червената планета?

Mars pyramids 4Пирамида с невероятно правилна геометрична форма събудила любопитството на учения. Самата постройка не е висока. Височината й е около метър – метър и половина. Пирамидата има гладка повърхност от двете й страни.

Mars pyramids 3По думите на изследователя, пирамидата не е случайно подредени камъни, а е част от по-голям обект, който може да бъде създаден единствено ръчно. Малката пирамида наистина изглежда като върхът на ледник и  сякаш по-голямата част от нея е скрита под земята.

На Марс вече са откривани обекти с доста значителен размер. ДЕЛО също писа за това преди.  Сандра Елена Андраде забелязала огромна пирамида, която удивително приличала на тези от Египет и била с височина 2750 метра.

Всички снимки, използвани в статията, са официални снимки на NASA.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg