Ракът е заразен

0

Ракът е заразен, установиха за първи път медици! Лекарите с голямо учудване открили, че ракови клетки на тения в червата на мъж са му били „предадени“ и той също бил засегнат от рак, предаде Франс прес.

рак, ракът е заразен, тения„С изненада констатирахме, че тения в червата на мъж е имала ракови образувания, които били предадени на нейния гостоприемник, у когото също се появили тумори. Смятаме, че това е рядък феномен“,

заяви Атис Мюлбак от Американските центрове за контрол и превенция на болестите. Той все пак не изключва възможността да има и други подобни случаи, най-вече със заразени от СПИН хора, чиято имунна система е отслабена.

Тенията е най-често срещаният паразит в човешкия организъм. В случая става въпрос за 41-годишен колумбиец, който бил заразен с ХИВ и умрял от рак на белите дробове и лимфните възли малко след диагностицирането си.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg