Най-добрите барове и коктейли в целия свят

0

Обичате ли коктейли? Ако четете това, със сигурност, особено през лятото! Човекът, който ще Ви отведе до най-ексцентричните барове и ще Ви приготви най-вкусните коктейли, се нарича Джак Максуел. Той е водещ на поредицата „Алкохолно пътешествие„. С него ще обиколите света, за да се запознаете с различните култури и то през призмата на местните напитки.

Новото телевизионно предизвикателство на Джак към Вас е „Най-добрите барове“. Колоритният американец кани всички Вас на неповторимо пътешествие из щатските кръчми – от плажовете на Мауи до склоновете на Аспен, ще Ви представи коктейли и напитки, за които не сте и чували! Предизвикателството се нарича

„Алкохолно пътешествие: Най-добрите барове“. Може да го приемете всеки вторник от 22.00 ч. по Travel Channel.

най-добрите барове в Алкохолно пътешествие

Един от най-добрите скрити барове е караоке стая в Корея Таун в Лос Анжелис. Мястото, чиито стени са покрити с аудио касетки, ще Ви върне в 80-те години на XX век, а на входа Ви посреща вендинг машина. От нея може да си купите интересни неща от онова време. Заведението „Тридънт“ пък е пълна противоположност – класически бар, който се смята за рожденото място на прочутия коктейл Tequila Sunrise. „Бедфорд“ в Чикаго се помещава в сградата на бивша банка. Ексцентричен бар в Колорадо представлява стар самолет…

За Джак перфектният бар зависи от хората, които работят в него. Водещо е персоналът да бъде информиран и да е приятелски настроен.

Водещият ще влезе и в най-апокрифните заведения за контрабанден алкохол, сред които и бар, скрит зад лавица за книги, но пък удостоен с редица награди. Какво ще кажете за сладоледена къща, чийто интериор е… космически салон? И всичко това ще бъде гарнирано с неповторими коктейли, сервирани специално за Вас в подобен ексцентричен интериор.

най-добрите барове в Алкохолно пътешествие

Не е задължително да си ценител на коктейлите, за да оцениш по достойнство телевизионното шоу на Джак Максуел. Причината – фокусът на предаването не е самото пиене, а напитките! Неслучайно един от най-големите комплименти за Джак е бил „не пия, но обичам шоуто ви“!

Джак не спира да припомня, че алкохолът е твърде мощна съставка. И въпреки че създава неповторими изживявания и вкусове, то прекаляването с която и да е огнена напитка може да доведе до нежелани странични ефекти.

„Моят подход е да изпиташ удоволствието от една напитката, но никога да не прекаляваш!“

най-добрите барове в Алкохолно пътешествие

Не очаквайте да гледате изцепки на напили се до козирката хора в предаванията на Джак Максуел. Той винаги търси традициите, религията, култа, цивилизациите – едно уважение към културите на света, към хората и историята им.

В поредицата Джак Максуел прави класация на най-добрите питейни заведения, обитавани от духове. Барове, в които част от клиентите никога не се връщат, а пък други идват пак с надежда да повторят преживяното!

Джак твърди, че вкусът на добрия коктейл е още по-добър, ако се пие в вдъхновяващо място. Водещият има и безценен съвет към всички бармани:

„Уважавайте абсолютно всеки клиент, а не само този, който има пари!“

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg