Мечтаната работа – пътешественик на заплата

0

Нискобюджетната авиокомпания Wow Air, чието седалище е в Исландия, търси двойка за впечатляваща работа при изключителни условия. Към кандидатите условието е да мислят мащабно и в рамките на два месеца и половина да летят безплатно със самолетите на превозвача. Друго условие е да качват в специален видеоблог своите клипове от дестинациите, до които са пътували. За тази сладка работа двамата ще получават общо 6600 евро месечно.

Iceland, Исландия, Рейкявик, гейзери, северно сияниеИсландия – величествена приказка

 

Конкурсът тече от 23 април и ще продължи до 14 май. От бъдещите наемни работници ще се изисква да бъдат не само пътешественици, но и автори на видео и текстово съдържание. Блогът ще се пълни именно от тях в периода 1 юни – 15 август.

пътешествияЗа целта в този период те ще живеят в апартамент в столицата на островната северноевропейска държава – Рейкявик, който ще използват за своя база за пътуване до дестинации, обслужвани от Wow Air в Северна Америка и Европа. В договора им ще включва и обиколка на самата Исландия.

Самите финалисти ще могат сами да избират маршрутите на своите полети, а възможностите са Ню Йорк, Лос Анджелис, Стокхолм, Барселона и още 34 дестинации. Т.нар. командировъчни и пътните също ще се покрият от Wow Air.

Задълженията на бъдещата приключенска двойка ще включват заснемането на кратки видеоклипове, съвети към останалите читатели, съобразени с определени бюджети, а целта е да сътворят навигатор за дестинациите, които посещават. Самото съдържание ще е част от уебсайта на авиокомпанията, поместено в секция Travel Guide.

Исландия

Полицаите в Исландия патрулират без оръжие

 

Кандидатите могат да подават своите двеминутни видеоклипчета, в които най-атрактивно да предлагат съвети за пътуване до техния роден град. До конкурса ще бъдат допускани за участие хора от всяко кътче на света. Победителите ще бъдат обявени в социалните платформи на 18 май, две седмици преди старта на приключението – 1 юни 2018 г.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg